Grønn salat med tunfisk

Jeg elsker tunfisk og spiser dette ihvertfall annen hver dag. Enten bare boksen som et mellommåltid ellers lager jeg en salat som denne. Noe lettere, grønnere og sunnere skal du lete lenge etter. Det tar deg 5 minutter å lage og kan nytes i en halvtime. Jeg har ikke nevnt det før, for jeg er redd for å bli slaktet. Men jeg har startet på noe som heter 17 dagers-dietten. Har noen av dere gått på den? Jeg har aldri klart å fullføre noe diett fordi det går alltid på sulting eller å spise kun frukt eller drikke supper, og det ender som alltid i katastrofe - for min del! Men grunnen til at jeg liker denne dietten så godt er fordi den går i matvarer som jeg elsker: YOGHURTER, egg, tunfisk, kylling, wok, salater, frukt, grønn te og supper. Kort fortalt er dietten typisk sånn: yoghurt og frukt/egg og frukt + grønn te til frokost og kvelds, og to proteinmåltider til lunch og middag. Veldig enkelt å følge - billig er det også! Jeg ønsker ikke å bli stemplet som noe slankeblogg eller at jeg oppfordrer til å være usunn, men jeg lager gjerne ett innlegg om dietten senere. Har tatt litt bilder av måltidene jeg har fått i meg og forteller gjerne!

Til denne salaten trenger du: (2 pers)

1 advokado

2 tunfisk bokser

1/4 isberg salat

2 håndfull med spinat

1/2 agurk

1 lime

Så mye deilig!

Mix alt godt sammen

Jeg kjøper alltid tunfisk i vann for da har jeg kontroll på hvor mye olje jeg får i meg. Jeg tar en spiseskje med olivenolje per salat-porsjon. Skulle gjerne tatt mer, men HUSK at det er 100 kcal per spiseskje. Så det er en dyr tilleggs-dressing.

For å slippe å salte salaten bruker jeg enten lime eller sitron. Jeg er en STOR motstander av salt. Det vet sikkert dere som har fulgt litt med på oppskriftene mine.

Nyt med god samvittighet!

Bildene er fra i går, så nå skal jeg lage meg en ny porsjon også skal jeg videre på trening med Audun.

Følg meg gjerne på facebook HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer