Grillparty med svigers

I dag våknet jeg til et helvetes brøl av en snork. Audun kan virkelig å snorke. Men jeg pleier som regel å få sovne igjen med en gang han tar rundt meg. Men ikke i dag. Jeg tenkte på var alt jeg måtte få gjort i dag og dermed måtte jeg se skjønnhetssøvnen min long gone! Jeg skulle rekke å tørke støv, vaske badet, lage middag, blogge, brette og vaske klær, skrubbe kjøkkenet, betale regninger, trene, storhandle og fortelle Audun hvor mye jeg elsker han. Men man kan ikke få rukket alt... Det viktigste var å få handlet inn og laget middag for i dag har vi nemlig hatt besøk av svigers. Heldigvis fikk vi også vasket ned leiligheten etter å ha vært på reise. Jeg HATER å ha folk på besøk om jeg er usikker på om speilene er skitne eller om det ligger en skitten truse bak en dør. For å si det sånn; Man vet man har vært på reise når 1) Kjøleskapet ditt er skitten og fult med mat som ikke kan spises. 2) Skittentøyskurven har fått sin egen lille lukt.

Men vi har hatt en vellykket dag og fikk endelig vartet opp svigerforeldrene mine som alltid tar seg sånn av oss. Vi hadde grillspyd, salat med vannmelon, limonade, potetsalat, maiskolber, pølse i brød, potetbåter og herlig fruktsalat-dessert. Det er så deilig når jeg og Audun samarbeider så bra og maten faller i god smak! Nedenfor har dere en liten mini-oppskrift til hva vi serverte i dag.

Sukkerfri Limonade:

♥ 3 lime ♥ 3 sitroner ♥ Sukkerfri saft (jeg brukte ananas zero) ♥ Isbiter

♥ Skvis ut saften ♥ Skjær i skiver og rør godt

Grillspyd:

♥ cocktailpølser ♥ chorizo pølse ♥ biff ♥ paprika i tre forskjellige farger ♥ tomat ♥ ananas ♥ kylling

♥ Start og avslutt med kjøtt ♥ Ha annenhver grønnsak/frukt, annenhver kjøtt/pølse ♥ Grill ♥ Chorizo-pølse er virkelig til å anbefale. Så mye smak!

Poteter:

♥ Sett ovnen på 225 grader ♥ Skjær de i båter ♥ Krydd de med paprika, hvitløk, chili, timian, persille, basilikum, pepper, salt ♥ Sett i ovn 35 minutter

Deilig og sunn dessert på 1-2-3: (4 pers)

♥ 1 mango ♥ 1/2 kurv med jordbær ♥ 1 boks med Kesam Lime ♥ 4 nektariner ♥ 1 håndfull tranebær + valnøtter

Slik gjør du:

♥ Kutt opp alle fruktene ♥ Start og avslutt med kesam ♥ Legg fruktene lagvis oppå hverandre ♥ Avslutt med en desj kesam og pynt med jordbær og valnøtter

Har dere hatt en fin dag? ♥ Her er det Modern Family og massasje på programmet. Vi er nesten støl etter all vaskingen i dag, haha. Har dere sett Modern Family? Kanskje bare vi som ikke har fått med oss den serien.. Jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har sett det før nå. Jeg og Audun ler oss ihjel hver kveld vi ser det!

Følg meg gjerne på facebook HER.

Marta Alise

Liker