grillparty

God morgen! Eller, god dag! Her er jeg forsinket flere timer! Stod opp tidlig, også sovnet jeg igjen. Sykt irriterende når jeg våknet og klokken var langt over 1300! Ahhh. Men jeg var ute i går da, og det ble litt for hardt for kroppen å stå opp kl 0800 når jeg la meg 4 timer før.. Men jeg prøvde, haha :-) Har så mye jeg ville få gjort før festivalen begynte i dag og allerede nå er klokken 1500 og jeg skal være der om under én time! Jeg har heldigvis rukket å dusje, rydde og nå blogge. Det viktigste! Men jeg burde spise noe også... Må også rekke å sminke og føne håret, også kommer jo Camilla om 5 min! Ahh. Kan noen gi meg 3 timer ekstra.. Tenkte å slappe av også, haha :-)

jeg har på meg:

topp NY, bukse Lindex, sko her, øredobber NY, neglelakk her

Her er litt bilder fra i går. Vi hadde det veldig kjekt med drikkeleker, grillmat og kos! Senere stakk vi på byen og i halv tre tiden ruslet jeg hjem. Så glad jeg gikk med de hvite skoene, de er så behagelige! Jeg gikk med de fra 1700-0300! Det er 10 timer det! I love them! Tusen takk for alle forslag til hva jeg skulle gå med! Det ble partybuksa som jeg enda ikke hadde gått med og den hvite toppen, som dere ser! De andre tingene har jeg tilgode!

mamma og Marta

Nå må jeg egentlig hive meg rundt.. Selv om jeg helst skulle sittet her noen timer. Men jeg gleder meg kjempe mye til i dag! Håper det blir ordentlig sommervær senere i dag for hittil har det bare plasket! Therese skal være "programleder" og jeg skal ta bilder! Kom gjerne bort å si hei om du ser oss :D

_______________________________________________________________

følg kvelden min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Kos deg på festivalen😃
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Jeanette
,
Den neglelakken så SÅ lekker ut😍😍😍 resten også, btw. Som alltid.
martaalise
martaalise,
JA elsker neglelakken <3
nouw.com/martaalise