grilling med mamma og Marta

God morgen :-) Hva skal dere i helgen? Er det nå skoleferien starter? Jeg er så misunnelig på alle dere som skal reise, men samtidig så koser jeg meg her i Arendal med det fine været. Vi gjør så mye gøy! Denne uken har vi grillet, solt oss og virkelig utnyttet hver solstråle. Har dårlig samvittighet hver gang jeg er inne, men samtidig så må jeg få gjort litt.. Når skal de utvikle noe man kan ta over pcskjermen slik at man kan være ute i solen å jobbe? Det er en million-idé visst noen av dere har en gründer i magen ;-) Husk å dediker produktet til meg da, haha :-)
Se så nydelig Scotto er! Det er Therese og de sin hund. Så skjønn og alltid like blid. Følger etter meg og vil ha kos hele tiden! Kunne godt tenkt meg en slik en <3 men så vil jeg ikke binde meg. Jeg vil jo reise også! Men ikke akkurat nå. Kjenner jeg ikke er så klar for å forlate Arendal enda. Det har jo ikke gått 2 uker en gang! Det føles godt å tenke på at Audun kun er noen meter fra meg. 5 min unna leiligheten er fengslet her i Arendal. Men, en gang, om litt - skal jeg bli klar for å reise litt. Ikke lenge og ikke langt, men noe reising må jeg få til :-)

mamma og Marta

Når jeg er med Therese, så kaller vi oss mamma og Marta. Haha. Det synes vi er så morsomt :-) Om vi får et show en gang, så skal det hete det! Vi er fyrverkeri når vi er sammen. Hun er jo komikeren tross alt, så hun står for det meste av underholdningen. Jeg sitter mest og ler jeg :-) Haha.. Dere finner henne på instagram @theresealvseike

I kveld skulle jeg være med henne inn til Oslo for å se henne på scenen! Skeiv standup på Elsker! Hun er råflink men det ble avlyst... Får sett henne i morgen da, for da skal jeg være med henne til Kragerø.

Se så fint de har det! Verandaen deres er bare helt nydelig! Så misunnelig!
Denne kjolen fikk jeg også i pakken min! Den er lang og luftig! Superdeilig! Også er den offshoulder som jeg elsker <3 Dere finner sommerkjolen her. (Ps: Den er stor i str)
Nå skal jeg blogge litt slik at jeg kan legge ut utover dagen. Må også svare på kommentarer. Hva ønsker dere å se mer av på bloggen? Holder på å planlegge litt slik at det blir en gøy "blogg-sommer"!

________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer