Gratulerer med dagen mami

Idag har verdens skjønneste og fineste dame bursdag, min kjære mamma og bestevenn.

Mamma er alt jeg kan drømme om i en mor. Hun er fantastisk snill, kjærlig, god, klok, herlig og omsorgsfull. Hun har støttet meg på godt og vondt og har alltid villet meg det beste. Hun har alltid sagt at en mor er den som alltid vil være den mest ærlige og den som vil meg mest vel her i verden og ikke før nå i voksen alder har jeg skjønt at dette er helt sant. Venninner og kjærester kan komme og gå, men mamma blir for alltid - uansett hvor mye jeg driter meg ut.

Jeg har også lært at det ikke er en selvfølge å ha en mamma som er din bestevenn og en man kan snakke med om alt. Dette er jeg så utrolig takknemlig for, for jeg har alltid vært en nysgjerrig vesen og da er det godt å kunne spørre en man stoler på innenfor trygge rammer - istedenfor å søke seg til andre voksne som man ikke kjenner.

Mamma har forstått meg på ett helt annet plan enn det alle andre har gjort og det har hjulpet meg veldig her i livet. Hun skjønner meg, og når hun ikke gjør det eller om jeg har gjort noe galt eller har en feil - så sier hun i fra.

Som jeg har skrevet her på bloggen før, så har jeg alltid vært redd for å miste mamma, for hun var den eneste i hele livet mitt som jeg hadde fast. Min far var og er fraværende og vi har ikke særlig familie i Norge. Men mamma har dekket alle hull og plasser og gitt oss alt vi har ønsket oss +++ Hun har også stått på som bare det og fått til så mye!

Nå har vi fire jenter (mamma, meg og mine to søstre) blitt en stor familie på 10 siden mamma har truffet Andreas (min stefar, som jeg også liker å kalle min super stefar siden han fikser og gjør så mye for oss) og han har to døtre og ett barnebarn + at Audun og Ole (min svoger) har blitt en del av familien. En stor familie som jeg alltid har ønsket meg det føles veldig godt!

Jeg kunne skrevet side opp og ned om mamma. Hun er så skjønn, god og morsom på samme tid1 Umulig å velge kun ett ord for å beskrive denne damen! Jeg har alltid vært veldig stolt av mamma og det er jeg enda - om ikke mer

Gratulerer med dagen mamma! Du har fått din lille personlige hilsen på facebook siden du er i USA. Men ville også fortelle alle her inne hvor mye jeg setter pris på deg og hvor glad jeg er i deg. Kunne ønske jeg var med å feiret deg på den store dagen! Love u!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig fint av deg skrevet av deg💕 Tipper ho ble kjempe glad, du er så skjønn 😊
martaalise
martaalise,
Ja <3 skulle helst vært med å feiret henne i Las Vegas...
nouw.com/martaalise