GRAND CENTRAL TERMINAL

Åh herregud så gøy dag vi hadde i går! Ingenting ble som vi planlagte men det ble så kjekt likevel. Vi var på 2 museér, luksuskino og på veien dit tok vi subway fra Grand Central Terminal. Sistnevnte var en turistattraksjon i seg selv. Fy søren så flott det var! Alle var veldig travle, men det var så fascinerende å være der. Dit må dere dra når dere er i NY. Jeg er ikke noe fan av å gå under bakken for å komme meg et sted men det var kjekt å ha gjort det. Taxiene her koster ingenting, så det er det vi gjør mest. Men jeg er glad jeg fikk se den flotte stasjonen og alt livet der. Vi bor tre gater ovenfor så kan hende jeg vil dra innom igjen.
Her har jeg tatt bilde for å vise dere det fine været. Haha :-) Pga dette, så gjorde vi litt "inne-ting" i går. Først var vi som sagt på American museum of Natural History NY (der hadde Ross Geller likt seg, haha), også dro vi videre til Fuller Station og der var det museum som var laget etter 9/11. Det var minne-museum og det var så fantastisk bra laget til. Du får se ALT fra den dagen og mye mer. Min personlige favoritt var rommet der du kunne lese og se livshistoriene til de drepte. Kjente jeg ville gråte hele tiden og stemningen var veldig sånn stille, rolig og trist.

Dette er ett nytt bygg med shopping. Bilder fra museumet skal jeg vise dere senere :-) Skal også vise dere luksuskino og der MÅ dere gå når dere er her. Spesielt om det er dårlig vær. Det var høydepunktet mitt så langt. Jeg elsket det! Var svindyre billetter men gud som vi koste oss!

______________________________________________________________

følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer