GRANADA

Morgenen etterpå våknet vi i dette koselige hotellet i fjellene. Vi holdt på å kjøre på en hare på vei bort hit. Var ganske ekkelt, for det var natt og vi så den i det den hoppet under bilen. Heldigvis klarte han seg og vi kom ikke borti. Fjooo! Hotellet var skikkelig fint, men med bare to stjerner! Vi våknet til den utsikten! Helt fantastisk! Var jo litt overskyet, men shitt, så fint det var!

Ganske tidlig la vi ut på reise igjen. For å finne dette fine været! Etter litt under to timer kom vi til Granada. Fy søren så fint det var der! Og for en stor by! Vi dro opp til Alambra men kom ikke inn, for vi hadde ikke billetter. Så vi gikk rundt. Om dere ikke har hørt om Alambra før, må dere google det. Det er skatter fra tiden Spania var under maurene. 800 år. Ganske lenge!

Men selv om vi ikke kom inn i parken, var det så fint rundt og i Granada sentrum var det så kjekt å gå i gatene. Og vi fant solen!! Så deilig! Jeg fikk endelig min paella som er obligatorisk på tur til Spania - mitt favorittmåltid!

Skjønne mammaen min <3 Så gøy å være på tur med henne. Bare jeg og henne <3 uten de to andre. Haha. Jeg har et skikkelig "enebarn" inni meg og det dyrker jeg når det er bare oss to!

Vi kom hjem på søndag etter å ha mellomlandet i Schiphol, Amsterdam. Jeg dro hjem til Bergen med mamma for å få noen dager her. Her er jo solen! Haha. Dere som har vært hjemme har vært skikkelig heldige med været. Mye mer enn oss! Men jeg har kost meg hver dag i Spania og er ganske lei meg for at det hele er over.

I morgen går turen videre til Kristiansand. Jeg har obligatorisk skole fremover, helt til mai er over. For vi skal i praksis på skolen. Jeg har til og med fått vakt på 17 mai. Så heldig altså. Ahh! Men jeg elsket praksisen vi hadde i januar og februar, så jeg kommer sikkert til å gjøre det bra nå også. Det bare krever litt og det er jeg ikke helt klar for enda. Er dere startet på jobb og skole?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

S
,
Hei,har du sluttet å blogge ? Savner bloggen din . Kikker innom hver dag
martaalise
martaalise,
Hei S <3 Tusen takk for at du skrev dette!!! Nå er jeg tilbake 😃
nouw.com/martaalise
mariereierth
mariereierth,
Så fine bilder! Håper du har kost deg masse på tur:)
nouw.com/mariereierth
Marine
,
Hvor er du? Jeg savner bloggen din! Kan du ikke gi et lite livstegn fra deg ihvertfall? Håper alt er bra..
martaalise
martaalise,
Hei Marine 😃 Jeg er tilbake <3 Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere! Det ga meg motivasjon til å komme tilbake <3
nouw.com/martaalise
Ragnhild
,
Savner bloggen din! 😊
Du er liksom et glimt av sola oppi alt 😉
martaalise
martaalise,
Hei Ragnhild <3 😃 Nå er jeg tilbake! Takk for kommentaren din. Det ga meg et spark bak 😃
nouw.com/martaalise