Good morning Dubai!

Nå ligger vi ved bassenget på hotellet og koser oss. Det er litt for varmt her, 47 grader. Så det er litt vanskelig å puste synes jeg. Heldigvis har de lagt bassenget på taket så litt vind er det jo. Men den er skikkelig varm. Audun synes det er topp, mens jeg ligger i skyggen, haha :-) Vi hadde en veldig god reiserute i går, alt gikk rett etter hverandre og vi hadde kun 45 min mellomlanding i Doha, Qatar, før vi reiste videre til Dubai. Reisen var utrolig deilig og behagelig; Dempet belysning med rosa og røde lys og god underholdning. Jeg elsker Qatar Airways. Jeg var så dum å pakket clutchen min med spisse tagger i håndbagasjen. Det er jo et dødelig våpen, men sikkerhetskontrollen i Oslo lot meg passere. I Doha var ikke det på tale, så jeg stod nesten med tårer i øynene for det er en dyr veske som jeg er veldig glad i. Men så sa de at de kunne sende den til Dubai om vi kunne sjekke inn en av håndbagasjene. De fulgte oss til gaten og sendte den av gårde. For en service, wow. Jeg ble så glad og vet at det aldri hadde skjedd i Norge.

Vi kom frem i ti tiden i går kveld og senere var det rett ut for å røyke shisha med eple. Det var ingen alkoholservering der vi var men det var veldig koselig. Vi satt ved skyskraperne og det var sinnssykt å se på. Man føler seg ganske liten der man står, men det er veldig flott! Mange fine biler og masse spennende å se. Jeg er jo så fascinert av hva de går med her nede. Spesielt de hvite lange draktene som mennene går med. Audun skal ha en sånn :-)

Vi har snakket om å dra til Dubai så lenge, så det er deilig å endelig være her. Jeg har lest ganske mye om landet og trodde kanskje man måtte kle seg litt ekstra. Dekke til knær, skuldre og bryst men jentene her nede går i hva de vil. Miniskjørt, utringet rygg, bryst og bare ben. Litt deilig å tenke på at man ikke må dekke seg så mye til, for i går i tre tiden om natten var det hele 37 grader! Heldigvis er det godt med aircondition uansett hvor vi går :-)

Det er så mange fine biler her.

Før vi gikk ut på tur spiste vi indisk på hotellet. Det var livemusikk og en stor familie som hadde bursdagsfest der. Vi fikk kake av de, haha :-) Indisk er veldig godt i Norge, men kanskje litt sterkt når det er ekte indisk. Jeg måtte ta av koriander, siden jeg hater det. Ellers var det veldig godt. Helt ren og saftig kylling. Og indisk musikk er jo såå fint, selvom det kanskje var litt høyt til tider.

Det her var så sterkt.... Men jeg elsker å smake på nye ting, selvom tungen min holdt på å brenne opp. Noe annet jeg tenker mye på allerede er det tjener opplegget her. Det er veldig kjekt med god service, men når de skal servere deg hver gang du vil ha vann, ris eller et kyllingsstykke så får jeg litt vondt av de. Det er som at vi ikke skal løfte en finger og bare bli dullet med.. Jeg synes det blir helt feil og vil nok ikke venne meg til det.

Hotellet er veldig enkelt men rommene er sykt store og deilig. Jeg elsket badet for det var stor badekar og stor dusj. Prøvde å vise dere men ser at jeg ikke har fått med meg noe av det, haha :-)

Dette er vesken forresten :D Taggene er sykt spisse!

Nå skal vi på stranden å kose oss. Håper jeg ikke dør av varmen eller at en hai kommer å spiser meg. Ser for meg at mesteparten av tidne går på å ligge i vannet. Senere skal vi på Dubai Mall, wii!

Følg oss i Dubai på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer