godteri til søndagskvelden

strawberries & chili

Etter at jeg kom hjem så har jeg følt at jeg må være litt flinkere i matveien. Nå har jeg bare vært hjemme litt over en dag, så skal jeg ikke skryte på meg detox og full diett. Men jeg føler for å renske opp litt. Haha. Selv om mange sier at det ikke funker, så føler jeg meg mer vell. Så i dag har det gått i grønn te, egg, smoothie og salat :-) Skal ikke mer til for å føle seg friskere og raskere. Jeg tok bilde av smoothien og la den ut på snapchat, fikk så mange spørsmål om oppskrift. Men tenkte uansett å dele den her inne <3 så da kan flere lage den. Supergod, sterk og sur!

slik gjør du:

Mix 2 chili, 400 gr frosne jordbær, saften av 1 sitron, saften av 1 lime, 2 dl vann, 2 ts agavesirup i en blender

Vanligvis bruker jeg ikke agavesirup eller chili i smoothiene mine. Men det er fordi jeg glemmer det. Det er jo så godt! Agavesirup kan byttes ut med sukrin eller honning :-) Det er søtt og godt! Chili er også digg oppi smoothien. Den blir sterk og gir en god touch på smaken.

I morgen skal jeg på mammografi i Kristiansand. Håper alt står bra til. Jeg var hos legen for noen uker siden og ba henne kjenne for jeg har litt smerter av og til. Men litt vanskelig siden jeg har silikon der.. Kryss fingrene for meg! Står opp tidlig slik at jeg kan oppdatere bloggen :-) Jeg har noe annet å fortelle dere.................

______________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker