GODT NYTTÅR TIL DERE SOM HAR FULGT MEG I 2016

Kjære trofaste, skjønne og herlige venninner!

Tenk at i dag er årets siste dag. Jeg kan ikke tro at det er ett år siden jeg og Audun feiret en rolig og romantisk nyttårsaften i vår nye leilighet i Arendal. Vi bestemte oss for å feire i en nykjøpt leilighet uten møbler - men shitt så koselig vi hadde det! Og for å ikke snakke om hvor lykkelige vi var. Utrolig deilig å kunne si at jeg er like lykkelig i dag, jeg får enda en nyttårsfeiring med kjæresten min + at jeg feirer med familien min og skjønne venner. Jeg er heldig.

Jeg vet jeg kan syte litt innimellom, være frekk og litt kjapp her på bloggen men alt i alt er jeg stolt og glad hvor mye dere har støttet meg og oss. Både gjennom nedturer som rettssak, stress, angst (flyangst) og sykdom - men også gjennom store oppturer som når vi fikk dommen, reiser, blogg og andre feiringer. Jeg skal selvsagt lage en oppsummering på året som har vært slik at vi kan mimre litt.

Husker bloggen var ganske ny da jeg følte jeg hadde en stor hær som stod rundt oss når jeg ble angrepet av stygge nett-troll, men nå har den hæren bare vokst seg enda større og det gjør meg så rørt og glad! Tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer, for alle kritiske kommentarer men mest av alt til dere som står opp for meg og forsvarer meg som om jeg skulle vært deres bestevenninne! Dere er gull og dere gir meg så mye. Vet at det er vanlig å kalle dere for lesere, men jeg føler så mye mer for dere. Synes at "venninner" passer bedre - selv om jeg ikke har møtt dere før!


______________________________________________________________________


2016 var en eneste stor berg og dal-bane - akkurat slik som året før! Men jeg må si at 2016 har vært hakket bedre og jeg er fornøyd selv om jeg enda har ting jeg sliter med, ting jeg gjerne skulle fått gjort og fullført! 2016 ønsker jeg farvel med god følelse og jeg kommer til å savne mange fine stunder. Samtidig grugleder jeg meg til 2017. Jeg skal prøve å bli den beste versjonen av meg selv, men ikke klage eller være stygg mot meg selv om jeg ikke klarer 100% hele tiden. Bloggen skal også bli enda bedre!

I kveld håper jeg dere spiser, drikker og koser dere! Ta igjen alle tunge kvelder med eksamenslesning, jobb-dager og glem alle konflikter dere evt har kommet i! I dag må vi feire og ønske 2017 velkommen! Kos dere masse, ta livet med ro, og nyt! Tusen takk for at akkurat du er innom bloggen min. Det er en fantastisk følelse å ha så mange venninner!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Godt nytt år og masse gode ønsker til deg og Audun.
martaalise
martaalise,
Godt nyttår <3 (litt sent, men har virkelig vært på juleferie når det gjelder å svare på kommentarer!) Skal skjerpe meg!!
nouw.com/martaalise
Little sunshine
,
Godt nyttår kjære deg. Min største inspirasjon!
Sara
,
Godt nytt år 😊
martaalise
martaalise,
Godt nyttår <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig fin tekst 😊 det er bare en glede og lese bloggen din Marta, du er så dyktig <3
martaalise
martaalise,
Du er nå skjønn<3 Godt nyttår til deg og M<3
nouw.com/martaalise
Linda
,
Godt nyttår og masse lykke inn i nyåret til dere og deres kjære 😃
martaalise
martaalise,
Takk 😃 og godt nyttår til deg og dine <3
nouw.com/martaalise