God søndag folkens! I dag tenkte jeg å fortelle dere om min hudpleie-rutine...

(i samarbeid med MAYBEAUTY)

Som dere vet er ikke jeg verdens beste til å ta vare på huden min, men med disse produktene tar jeg igjen det som skulle vært gjort på min hud. Dette er helt fantastiske produkter som jeg har brukt i over ett år nå og hver gang jeg har brukt en maske eller vasket meg med facegel så blir huden min myk og glatt som babyhud. Den renser og vasker opp og tar vekk all skiten. Blir ikke bedre enn det!

Men det er lenge siden jeg har tipset dere om dette, så jeg tenkte det var på tide! I denne tiden fremover er det ekstra viktig å ta vare på huden sin og jeg har virkelig tatt meg sammen! Det er kjekt at man kan se forskjell fra bare én behandling. Kan ikke akkurat si at jeg er så brun for tiden, men da er er det i hvertfall greit å være ren og pen.

Jeg har fått tilsendt facemask, facegel og poremask. Facemask er min favoritt for den trekker ut hudormer og tar vekk smuss med en gang. Man kan virkelig se forskjell! For morro skyld husker jeg å ta bilde før og etter!

________________________________________________________________________________________________________________________

Face mask

Også over til min favoritt: The face mask! Denne påfører jeg med en malepensel som man får med. Den er så myk og det er så morsomt å smøre på ansiktsmaske med denne. Etter ca 35-40 min stivner masken helt og da begynner den virkelige morroa, nemlig å rive den av! Det er her jeg føler masken virkelig gjør sitt! Den tar med seg alt! Til og med hudormer som jeg plages veldig av på nesen. Sjekk resultatet på bilde nedenfor :-) Huden blir virkelig ren og pen! Må også tilføye at masken forebygger acne, for de som sliter med det.

face gel

Jeg startet med å påføre huden en facegel og den smurte jeg godt inn i huden. Laget sirkelbevegelser helt til det skummet. Allerede etter 10 minutter med denne føltes ansiktet så mykt. Men man kan se at smuss går vekk med en gang. Denne facegelen er også for å ta vekk døde hudceller og for å gjøre huden renere og jevnere. Vasket det lett av med en varm duk før jeg gikk videre til neste steg.

Pore mask

For å gjøre porene mindre tar jeg denne masken over hele ansiktet. Det er rikt med maske oppi krukken man får med, så kunne hatt den til to behandlinger. Denne brukte jeg helt til den stivnet før jeg vasket den bort med en varm duk. Masken suger også ut talg og man ser virkelig forskjell etter én behandling!

Etter bilde

Sjekk nesen min! Hudorm-fri!

Jeg liker å ta maske 1 gang i uken - det er faktisk den rutinen jeg er flinkest til. Å ha både morgen og kvelds-rutine hver eneste dag blir for tungt for meg! Men jeg skal ta meg sammen :-) Jeg er i hvertfall flink til å ta ansiktsmaske og når resultatet blir så fint så er det ingen tvil om hvilken jeg bruker hver gang. Hvor ofte tar dere ansiktsmaske?

______________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du også har lyst til å teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden martaaliseface eller kjøp ved å trykke på linken HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Julie
,
Du er så fin uten sminke! Glad du la ut rabattkode! Har fått så dårlig hud siste måneden 💔
christinajahren
christinajahren,
Hudpleie er så viktig! ha en fin søndag videre 😊 Sjekk ut adventskalenderen på min blogg!
nouw.com/christinajahren
Malin
,
Heii! Jeg har lyst å bestille, men lurer på en ting. Skal man liksom bruke alle tre på likt/ etter hverandre?

Eller hvordan fungerer de i forhold til hverandre?
martaalise
martaalise,
Hei Malin. De trenger ikke å brukes samtidig men veldig deilig når man gjør det. Jeg bruker de alle 3 etter hverandre når jeg skal ha full spa dag. Men i dag ville jeg bare ha en quick fix og da tok jeg tok PORE MASK for det var det jeg følte jeg trengte 😁 neste søndag igjen tar jeg full shining med alle 3! Og når jeg føler jeg har veldig dårlig hud men ikke har tid til å ta alle, så tar jeg facemask for den er den mest effektive på min hud - synes jeg da.
nouw.com/martaalise
Malin
,
Takk for svaar! 🎉😁😁
Anne
,
Jeg hadde problemer og fikk ikke bestilt da jeg forsøkte med koden du la ut nå. Skal forsøke igjen i morgen. Elsker bloggen din foresten!
Sara
,
Oj jeg er avhengig av disse produktene! Takk for rabattkoden! @Anne, koden fungerer, jeg testet å bestille nå. Bruk lenka https://maybeauty.no/martaaliseface
Helene
,
Jeg har hatt lyst å prøve de såå lenge! de ser så utrolig gode ut 😊 du har kjempefin hud <3
martaalise
martaalise,
Njaa.. Prøver <3
nouw.com/martaalise