GOD MORGEN

Jeg har jo bare blitt den morgenfuglen siste måneden. Er oppe så tidlig. Allerede i dag har jeg rukket så mye, og klokken er bare 10.00! Sykt deilig :-)

I går fikk jeg gjort en del som har hengt over meg. Jeg fikk ryddet, vasket og tatt ut en del fra walk in closet. Utrolig digg! Holdt på til klokken to i natt! Nå begynner leiligheten å bli litt sånn som jeg har ønsket meg. Jeg ønsker å ha mindre ting, mindre rot og mer oversikt. Har gått i dybden på hvert rom nå, men mangler litt hyller og småplukk her og der. Det neste på planen er vel å rydde i boden. Ikke noe jeg gleder meg til, men tror det blir deilig når jeg er ferdig. Har vondt i foten enda, så må begrense løft en liten uke til.

Hva synes dere om den nye headeren min? :-) Jeg roter fælt med de headerne. Klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal bruke. Så da bytter jeg litt regelmessig. Haha! Men den kan jeg prøve å ha i mer enn én mnd!

_________________________________________________________

Nå skal jeg på IKEA med Therese! Jeg skal egentlig bare være med, men vi får se om jeg er flink nok til å la være å kjøpe noe, eller bare MÅ ha noe! ;-) Skal vise dere bilder av nye walk in senere også! Har gjort litt om siden sist! Ha en fin onsdag dere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

siljemelek
siljemelek,
Hva bruker du for å fikse headeren din?,
Jeg får det ikke til !


gleder meg til å se walk in din senere !
martaalise
martaalise,
Åh? Hva får du ikke til? Jeg har kun lastet opp bildet her på nouw, også skrevet navnet mitt på 😊
nouw.com/martaalise
siljemelek
siljemelek,
Ok, jeg må prøve igjen, for jeg blir aldri fornøyd med headeren min..