God kveld fra Oslo

Nå har vi ligget å slappet av noen timer, vi var helt utslitt! Vi har fått et stort og deilig rom med utsikt over Operaen. Gleder meg til å vise dere! Hva gjør dere i kveld?

Favorite place

Dagen har vært lang for oss, så da er det ekstra deilig å komme "hjem" til dette.. Vi bor på Comfort Hotel Børsparken og det er et 3 stjerners hotell, men til nå har vi egentlig fått oppleve mer 4 stjerners :-) Super service, veldig rent og deilige rom! I morgen skal vi sjekke ut gymmet her som er åpent 24/7! Skulle egentlig dratt ned i dag, men vi venter til i morgen. Det er virkelig dårlig idé å trene når man ikke er helt i form.

Her har jeg sittet å blogget i dag. I går satt jeg å blogget i lobbyen. De har nemlig store iMac som gjester kan bruke og det reddet meg virkelig i går. Jeg klarte å glemme pc-laderen min i Arendal og jeg var SÅ bitter for det i går, siden alt av butikker var stengt.. Men jeg har kjøpt en i dag, så det blir heldigvis ikke noe mobil-blogging!

Nå skal vi spise hver sin yoghurt, se ett par episoder med Black List også stupe i seng ---> bokstavelig talt, som dere ser.. Haha :-) Håper dere har hatt en fin start på uken og har mer energi enn oss! Tusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg, jeg lover å svare på alle kommentarer i morgen

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Hotellet så utrolig fint ut😊 Er godt dere er fornøyd, dere skal jo bo det noen dager. Lykke til videre med rettssaken❤️
martaalise
martaalise,
Takk for det <3 😃
nouw.com/martaalise