God kveld fra kjøkkenet

Nå blogger jeg fra kjøkkenet. Det blir nemlig sen middag på meg og Audun. Jeg lager DENNE retten til oss! Vi er begge scampi elskere, så det blir scampi i hvertfall en gang i uken! Ser dere hvor rent og ryddig jeg har det? Haha, vanskelig å ha det pent når jeg er på pcen og lager mat! Audun ligger på sofaen!! Men han har vært å fartet i hele dag og jeg har vært hjemme og jobbet litt. I dag "tidlig" var vi på trening, IGJEN... Blir litt hardcore med tre dager på rad for meg, kjenner jeg. Trenger en dag pause. Jeg fikk i hvertfall vært på mølla i 55 minutter, det er hele ti minutter mer enn i går. Og dessuten var jeg oppe i mye større fart når jeg hadde intervaller. 14, 5! Så deilig at kroppen reagerer. Men fy faen jeg er støl, trodde ikke man kunne bli støl og få kraftig gangsperr av jogging og spurter? Det tror jeg aldri jeg har hatt. Men så har jeg jo heller aldri vært så utrent som jeg er nå da...

Det var utrolig koselig med responsen fra forrige innlegg. Jeg skjønner at det er vanskelig for noen å fortelle at de ikke har det så bra, da er det godt og av og til kunne være anonym. Uansett, tusen takk til alle dere som er innom her, deler og forteller!

Vi har også vært i Grimstad en liten tur. Så koselig liten by! Jeg gikk egentlig ganske bomsete i dag, men med hæler og et par fletter ble det ikke så verst, eller hva? I helgen skal vi kanskje til Bergen!

Hva har dere gjort i dag?

Følg meg gjerne på instagram @martaalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer