god kveld bloggen

God mandagskveld dere! Hvordan har første dagen i uken vært? Jeg har hatt en ganske dårlig dag. Kroppen min er sååå sliten så jeg har sovet og sovet. Har likevel presset meg til å rydde og vaske. Presset meg gjennom 45 min yoga i dag tidlig også, men det gir meg en god følelse så da er det verdt det. Er forsatt syk men har troen på at jeg blir bra igjen i løpet av uken.

Nå har jeg sittet på nye serien, Gilmore Girls, i håp om at jeg skulle finne en ny, koselige serie som kunne gi meg litt julestemning men jeg klarer liksom ikke å bli hektet slik jeg håpet på. Har aldri sett en eneste episode så var kanskje litt naivt å tro at jeg skulle like den nye sesongen. Har dere et annet forslag fra jenteserier på netflix jeg burde få med meg? :-)

_________________________________________________________________________________________________________

ukens hendelse: Det var helt klart hele lørdagen. Vi hadde det veldig koselig med ungene på julemarked og på juleforestilling i Årnes. Også på bursdagsfest i Oslo senere på kvelden. Juleforestillingen var utrolig imponerende, de var SÅ flinke! Fikk helt frysninger flere ganger. De sang julesanger og hadde teater i mellom. Utrolig underholdene og julestemningen fylte hele meg! På lørdagskvelden tok vi farvel med ungene for å dra på fest. Jeg hadde gledet meg sånn til å se alle jentene! Det var en veldig fin kveld som jeg trengte sårt. Dessverre litt syk enda, men vi ble med ut på byen likevel, haha :-)

ukens opptur: Vi har endelig funnet en bil vi skal lease i 2 - 3 år! Den er knøttliten men veldig fresh! Det var prisen som bestemte for vår del, men et stort pluss at den er ny så den ikke trenger verksted annen hver mnd.. Haha :-) Vi har faktisk kjørt og lånt bilen til svigermor i 2 år nå. På tide at hun fikk den tilbake. Så i går natt hentet vi den og kjørte hver vår bil hjem fra Oslo. Sykt kjedelig å kjøre hele den veien alene... 4 timer midt på natten..

ukens nedtur: At jeg ikke blir frisk! Herregud så kjipt! Lar ikke det stoppe meg da. Jeg har jo vært med på alt jeg har hatt lyst til, så da har jeg i hvertfall ikke så mye feber igjen. Har også kommet i gang med treningen men merker den tunge pusten ødelegger utrolig mye for meg. Er også veldig tett i bryst og nese enda. Synes det er rart for jeg gikk ferdig antibiotikakuren + at jeg har vært syk i 10 dager nå.. Er ikke det litt uvanlig?

ukens kommentar: Denne ukens kommentar er mer ett spørsmål og det har blitt spurt en del ganger siste måneden. "når kommer verste-date-innlegget ut?". Det kommer denne uken! Sorry for at det har tatt så lang tid men ville ha maaaange svar :-)

ukens sang: Its Britney bitch!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Glöm inte vara med och tävla i min julkalender! Kramis <3
nouw.com/hannagothberg
martaalise
martaalise,
aldri. slutt å kommenter takk! 😊
nouw.com/martaalise
Lisa
,
Du burde sjekke ut Reign, ganske spennende serie, men ikke akkurat så jentete som du kanskje vil ha det.. men absolutt verdt å sjekke ut 😊
martaalise
martaalise,
Hei Lisa! Takk for tips! Da er Reign på planen i morgen <3
nouw.com/martaalise
Ingvild
,
Haha. Vil du ikke ha kommentarer fra Hanna?
martaalise
martaalise,
Nei ikke noe spam 😊 Liker ikke kommentarer som kun kommer inn for å reklamere om andres blogg.
nouw.com/martaalise