Gjett hvor jeg skal, og ja - uten Audun!

På onsdag åpnet jeg mailen min og der lå det en epost fra mamma. Det var reisebekreftelse til New York i mai 2017! Åhh herregud så glad jeg ble! Hadde en liten anelse siden hun sa sist jeg var i Bergen - at til 25 års dagen min skulle vi gjøre noe ekstra.. Men det var så digg å se det svart på hvitt!

Dette blir jentetur - bare meg og mamma! Det blir vår første tur sammen uten noen andre, så jeg gleder meg ekstra mye! Tror jeg aldri har planlagt en tur så langt fram i tid.. Det er deilig å ha noe å glede seg til, men jeg kommer til å gå å tenke på det hver dag frem til mai... New York er en by jeg alltid har hatt lyst til å besøke! Det er også et sted alle andre har vært unntatt meg føler jeg.. Jeg har reist mye, men akkurat der har jeg ikke vært.

Tanken med NYC er at jeg ikke får besøkt USA med Audun i nærmeste fremtid og at han mest sasannsynlig er inne på min 25 års dag som er 17 juni 2017.. Jeg og mamma satt alltid å så på Sex and the city episoder årene før jeg flyttet ut også. De kveldene husker jeg ekstra godt for jeg og mamma har mye av samme humoren. Så etter at den serien ble populær har jeg alltid hatt lyst til å dra dit og det vet mamma! Jeg elsker at mamma er så omtenksom, generøs og smart 😍💪

see you in NYC!

Nå ønsker jeg meg en Kina-tur fra Mariela og en London-tur fra @melisajohansen til 25 års dagen, hahaha :-)

____________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker