GIVEAWAY - skjønnhetsprodukter fra Nuskin

For noen mnd siden begynte jeg å bruke flere av Nuskin sine produkter. De jeg bruker aller mest er ansiktsmasken, leppestiften, pearl bronzer og lipglossen. Alle disse produktene er til hverdagsbruk. Ansiktsmasken bruker både jeg og Audun i dusjen eller som en god ansiktsmaske når vi sitter å ser på serier om kveldene. Den er så fantastisk god og renser dypt i huden. Nedenfor skal dere få se hvilke produkter jeg bruker fra Nuskin og hvordan.

Concealer fra Nuskin har blitt min nye favoritt. Den bruker jeg til lett contouring når jeg sminker meg. Jeg elsker å ha det lyst under øynene (får vekk mørke ringer) også lager jeg litt smalere nes og får hovedfokuset på det som er fint i ansiktet.

Pearl Bronzeren gir meg ekstra glød og den bruker jeg oppå skinnbeina over solpudderet.

Leppestiften bruker jeg sammen med en leppelinjal hver gang jeg sminker meg! På slutten topper jeg det med lipgloss. Da får jeg den effekten jeg ønsker og leppene mine ser litt større og glansfulle enn det de egentlig er. Fargen min heter "antique rose".

Jeg bare elsker disse produktene! Alle produktene jeg har brukt kan du få til innkjøpspris om du trykker HER. Nå er det snart jul og i den forbindelse skal jeg og NUSKIN ha en liten giveaway for dere! En av dere vinner; ansiktsmaske, pearl bronzer, lipgloss og leppestift.

Det dere trenger å gjøre for å være med på giveawayen er å;

- Like siden min HER.

- Dele innlegget på facebook. HUSK; offentlig innlegg slik at jeg ser at vinneren jeg trekker har fulgt instruksene.

Vinneren kåres fredag 4 desember og jeg sender det samme dag.

Marta Alise

Liker

Kommentarer