gitana

Ready for a new week 

God morgen folkens :-) I dag er det ny dag i Barcelona og vi er klare for å ta den med storm! Haha, neida. Vi daffer som bare det. Er jo tross alt andre påskedag bare ;-) Ny uke starter på en måte i morgen, er dere ikke enig? Vi har ikke feiret noe særlig påske slik som dere der hjemme, men guuuuuuud som vi har kost oss. Denne påsken vil for alltid huskes som den beste <3 Eneste som manglet var selvfølgelig Audun, men jentene har vært en superbra erstatter <3 Vi har hatt girlsnight hver kveld og virkelig hatt det gøy hele tiden. Trodde det kanskje det skulle bli "crowded" eller at jentene skulle bli lei meg, haha - men det har gått smertefritt og jeg kunne blitt mye lenger kjenner jeg <3

kjole H&M, øredobber her, veske her, sko Skopunktet, neglelakk her

I Sitges gikk jeg med en kjole fra H&M som er noen år gamle. Sykt glad i den. Passer til hvilken som helst anledning her nede i varmen. Kan dresse den opp og ned. Har lik i et annet mønster som dere kanskje har sett på video/bloggen.

Nå skal jeg svare på litt kommentarer, redigere bilder og lage ett par innlegg. Ligger litt bak skjema for jeg har kost meg for mye :-O. Jeg har jo litt å gjøre denne uken. Men kamera og blogg blir med hver dag selvfølgelig ;-) Hjemreisedato er onsdag! Buhuuu!

_________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker