GIRLS FUN

I dag bestemte plutselig solen seg for å svikte litt. Men nå er den tilbake. Jeg har i mellomtiden pakket kofferten min, vasket litt klær, betalt regninger og spist frokost. Klokken er bare to men vi skal jo avgårde til Valencia. Så vi har ikke all verdens med tid. Jeg skulle helst fått solt meg litt bak, for baksiden er ganske bleik, men ser ikke ut til at jeg rekker mer enn en liten time. Hmmm... Søtt med en hvit rumpe? Ehh, nei!

Mange har spurt meg om jeg/Audun har sluttet å blogge. Han har ikke. Jeg har ca 40 innlegg som han har skrevet som ligger å venter på meg. Men det er mye jobb og jeg har hatt nok med min egen blogg her nede. Har vært alt for mye på pc allerede synes jeg. Men når jeg kommer hjem skal jeg prøve å få klemmet inn noen timer med skriving. Det er ikke bare bare. Synes også det er så demotiverende å se høye lesertall men null kommentarer. Blæh! Innleggene jeg har foran meg er i hvertfall veldig spennende, så håper jeg får gjort det snart.

girls fun

jeg har på meg:

skjorte//Lindex, sko//Dinsko, veske//Spania, leppestift her, belte her, øredobber//New York

Gårsdagens antrekk er superenkelt og superchick! En stor oversized skjorte som jeg bruker som kjole med et belte i livet for å få litt fasong. Skoene har dere sett mange ganger før, men vesken er ny. Har alltid ønsket meg en slik stråveske. Hadde en for maaange år siden men den glemte jeg igjen i Palma. Eller, jeg måtte legge den igjen fordi jeg hadde for mye med meg tilbake. Haha. Evig mas om den kofferten.. Men denne gangen får den bli med hjem :-) På leppene har jeg en kjempe stilig leppestift som er knalloransje! Kunne ønske jeg husket det mer i hverdagen og variere med sminke. Blir ofte det samme fordi jeg kommer i en rutine. Men det er jo så gøy å sminke seg litt farger!

I dag ringte Audun meg og telefonen min var av pga batteri. Glemte å putte den i laderen. Sykt irriterende! Jeg har hatt den på hver dag/natt! Men så jævlig typisk altså :-( Så da la han igjen en melding og ba meg om å fikse noe. Kunne ønske jeg kunne ringe han tilbake.. Men men.. Nå må jeg ut i solen! Legg meg gjerne til på snapchat: martalise

vi blogges!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Her er du helt Marta.......mørkt hår, brun i kroppen og i knæsje farger, det er dette du kler! Nydelig!
Juliaalbertsson
Juliaalbertsson,
sandrahuske
sandrahuske,
Så vakker 😍
Lpg
,
Venter bare på Auduns oppdatering 👍😉
martaalise
martaalise,
Da må du vente lenge 😉
nouw.com/martaalise