Gi mannen din en pedikyr

Når jeg møtte Audun var føttene hans et jævla prosjekt. De brakk av, de var flisete, var full i sopp (??) og ble blå bare av en liten treningstur. Altså, han fikk svarte blåmerker under neglen også bare falt hele neglen av. Så jeg startet å stelle føttene hans og de ble fine etter 2 runder med pedikyr. Jeg røsket opp i skiten og filte de ofte slik at de aldri rakk å dette av. Her er en liten steg for steg-guide:

FØR

Som dere ser har pedikyr timene mine sklidd helt ut. Jeg pleier ikke å la det gå så lang tid mellom hver gang jeg steller føttene hans men hvor gøy hadde det vært å ha ett FØR og ETTER-bildet som var helt likt? Haha :-)

___________________________________________________________________________________________________

Sett føttene i vann i 30 minutter. På den måten blir de SÅÅÅ mye enklere å jobbe med. Dessuten kommer dritten fra føttene til å "renne" av og du slipper å bruke for mye krefter. La oss innse noe; store manneføtter veier ikke akkurat 10 gram.

Skrap vekk alt det overflødige over og under neglene. Røsk og rens ordentlig! Det er så tilfredsstillende å se noe gå fra skittent til rent.. #psycho

Klipp og fil neglene. Avslutt med å file hele foten med en stor fotfil. Få vekk all hard hud. Her må man ha tålmodighet. Legg føttene i nytt varmt vann i 5 minutter mens du rydder. Etter at føttene har fått en liten vask er det deilig å gi en liten fotskrubb. Den kan du fint lage selv av litt kokosolje/olivenolje og sukker.

ETTER

Til slutt tørker du føttene skikkelig og smører de inn med en god fotkrem. Tadaaa!!! Ble de ikke fine? Synd med det blåmerke.. Men men!

_____________________________________________________________________________________

Les også "Fine tær på 30 minutter" HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Elisabeth
,
Ble kjempe forandring. Godt forslag til min mann D-)
martaalise
martaalise,
Helene
,
Ble en utrolig forskjell! men når mannen i hus har finerere føtter en meg, haha
martaalise
martaalise,
WHAT :-O så spess! Hahaa!
nouw.com/martaalise