geleshots - steg for steg

geleshots - perfekt til sommerfesten....

God kveld dere :-) Vanligvis tipser jeg om oppskrifter søndager og onsdager, men siste tiden har jo alt blitt så rotete. Har ikke forholdt meg til de "pliktene" jeg har satt meg og alltid fulgt.. Men nå prøver jeg å komme i gang igjen og i dag tenkte jeg å dele noe så gøy som geleshots! Det er perfekt til sommerfesten og superenkelt å lage! Om man dropper alkoholen kan man jo også servere det i barnebursdager, det er en veldig morsom måte å servere gele på, og gele liker jo alle :-) Oppskriften er nedenfor;

du trenger; 

2 pk med gele, 5 dl vann, 5 dl vodka, shotteglass, appelsiner og sitroner.

slik gjør du;

Kok opp 5 dl vann og hell gelepulveret oppi to skåler. Jeg hadde bringebærsmak i en og sitron i en annen. Rør så oppi det kokte vannet i hver av skålene. 2,5 dl i en, 2,5 dl i den andre. Rør godt og la det stå til det blir lunkent. I mellomtiden kan du dele appelsiner og sitroner i to og bruke en skje til å ta ut fruktkjøttet. Når gelen er luken kan du ta 2,5 dl vodka i den ene skålen og 2,5 dl vodka i den andre. Rør godt og hell oppi gele i shotglassene, appelsin og sitronskallene. Sett i kjøleskapet ovet natten og servert :-)

tips;

- Om du vil ha flere farger, kan du ta litt blå konditorfarge oppi sitronsmaken, så får du grønn gele også :-)

-Shotglassene kjøpte jeg på TGR.

- Sett en skål under hver appelsinskall slik at det står stødig i kjøleskapet.

I dag er jeg hos Therese for grillings. Tidligere i dag var jeg kun inne for å fikse litt hjemme, svare på mail, betale regninger og blogge litt :-) Så deilig å komme i gang igjen. I kveld skal jeg skrive til Audun slik at jeg får sendt noen brev i morgen.

______________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sceneteppe
Sceneteppe,
Geleshots er best!
nouw.com/sceneteppe