Gavetips til kjæresten

Til bursdagen til Audun ba jeg dere om å hjelpe meg med hva jeg skulle gi han og hvordan jeg skulle legge opp bursdagen. Det kom så mange fine og kreative svar inn!! Kunne ønske jeg kunne premiere dere alle. Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg til inspirasjon for alle dere andre som har lyst til å gjøre det lille ekstra til en kjæreste eller venn som har bursdag i fremtiden. Her er de jeg likte best;

HVA DERE KAN GJØRE

- Samle venner og familie og ha en overraskelsefest.

- Fallskjermhopping/hoppe i strikk og god middag. (elsker dette tipset, men jeg er ikke tøff nok)

- Rebusløp. Du legger gaver rundt om i huset/leiligheten også må h*n finne de. Med hver av gavene legger du en lapp med hint som fører til neste gave.

- Pakke kofferten hans/hennes, og hente h*n på jobb når h*n minst aner det. Dra rett til flyplassen. Finn en fin reise i forkant. H*n får ikke vite noe å må ha bind for øynene.

- Bilrebus rundt til steder som betyr mye for dere, med en liten oppgave og gave på hvert sted som leder h*n videre til neste sted.

- Amazing Race med h*n og noen venner hvor du deler de inn i lag og gir de forskjellige oppgaver de må løse som f.eks. stå på gata og synge til de tjener 50kr som de må bruke på noe gøy og den beste handelen får poeng, quiz om felles venner, et puslespill de må løse og andre morsomme oppgaver også må ting dokumenteres med bilder også får vinneren en premie

HVA DU KAN GI

- For de lekne; Kjøp et stort rødt bånd og surr deg selv inn som en gave, muligens naken? Lag 10 wildcard til kjæresten.

- Minnebok med bilder og tekst.

- "Open when"-konvolutter. (åpne når du er lei deg, åpne når du er glad, åpne når du er ensom osv)

- Gavekort på middager, kino, massasje og andre kosekvelder.

- Overraske med en reise til en storby med nærmeste venner.

- Stor kurv med alle favoritt tingene hans/hennes. Litt som en goodiebag. Det kan være favorittmat, figurer av ting han liker, favorittøl, favorittfilmen, flakslodd, blad osv - ting som viser at du kjenner han.

- Krukke med en lapp for hvert år h*n fyller. (Dette gjorde jeg forresten til Audun i fjor. Jeg skrev 33 fine komplimenter og puttet det i en søt glasskrukke).

- 12 kort. En for hver mnd og i hvert kort inneholder det et gavekort på noe som du spanderer. En reise, kinodate, et spaopphold, en middag.

- Lommeur med bilde av dere.

- Vin som dere spretter når dere har nådd et mål sammen. (I vårt tilfelle; når Audun er ferdig i fengsel).

Marta Alise

Liker

Kommentarer