Gavetips + hvordan jeg pakker inn gaver

Min svigermor har bursdag neste uke, dagen etter meg faktisk! Men de skal på ferie så vi har gitt gaven litt før. Derfor er det helt trygt å vise dere nå hva vi har gitt. Er det noe jeg elsker, så er det å lage litt ekstra ut av gaven. Jeg liker veldig godt å lage noe selv og kombinere det med noe som er kjøpt. Denne gangen kjøpte vi mange deilige produkter også ga vi en slags tjeneste. Jeg ordnet føttene hennes og ga henne en god og fin pedikyr for noen dager siden. Her er det vi kjøpte:

tips 1: tema

Det viktigste for meg når jeg velger hva jeg skal gi, er så velge et tema. Denne gangen valgte vi spa og velvære/pedikyr og ergo kjøpte vi ting som passet til, blant annet fotskrubb, bodylotion, bodyskrubb, neglelakker, lavendelduft til badet, øyepads med gele til under øynene og skrubber som var formet som føtter. Alt for å ha en fin dag med egenpleie.

tips 2: match

Dette er ikke et must, men det er veldig fint når man velger fargene som går i hverandre. Vi valgte mint og her matchet også kort og gavepose. Det er ikke alltid like lett å matche, men gaven ser jo veldig flott ut når man treffer!

tips 3: innpakning

Dette er jo det gøyeste! Jeg startet denne gangen med å lage et underlag/gjerde rundt alle produktene. Her brukte jeg silkepapir. Til slutt tok jeg cellofan rundt hele greia og knøt det øverst med en teipbit.

tips 4: pynt og tema på innpakningen

For å lage et litt personligpreg på det, hadde vi plukket skjell til anledningen. Disse limte jeg på med lim-pistol for da holder de for alltid, om vi er heldig. Jeg velger også tema på innpakning, og siden vi er i juni og det er sommer så passet det godt med skjell overalt. Disse limte jeg på kortet, gaveposen og på cellofanen. På den måten matcher alt sammen og det blir helt annerledes enn alle andre sin.

tips 5: Siste finish

Til slutt pyntet jeg med et bånd og her valgte jeg en farge som tok igjen med en av gavene. Jeg hadde også en sommerfugl som jeg ville pynte med. Less is no more, haha :-)

Audun skrev på kortet også fikk hun denne gaven + pedikyr. Fargen på tærne var selvfølgelig helt like til gaven! En slags lys grønn/mintgrønn - jeg elsker det og hun ble veldig fornøyd. En verdig gave til en av mine favorittpersoner!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Så utrolig fin gave! Elsker slike gaver. Synes jul og bursdager er så utrolig morsomt. De fleste liker å få gaver, men jeg elsker å gi. Er så gøy å være kreativ med gaver og gi noe som man vet vedkommende setter utrolig pris på 😊
nouw.com/irenekeser
Helene
,
Så utrolig flink du er!:-) er mye koseligere og få sånne gaver som folk har lagt kjærlighet i, de er heldig som har deg❤️
martaalise
martaalise,
Takk Helene <3 Ja jeg er heldig tilbake 😃 De er så skjønne!
nouw.com/martaalise
Anna
,
Kjempe fin gave!
martaalise
martaalise,
:D Takk Anna <3
nouw.com/martaalise
Elise
,
Så koselig! Fantastisk flott gave!
martaalise
martaalise,