GAVETIPS - pappa, bror, onkel +++

Til min stefars bursdag lagde meg og Audun et øltårn med sjokolader, små lapper, bursdagslys, godteri og en gave i midten. Vi tok bilder steg for steg slik at dere kan lage en lik en om dere trenger litt inspo til gave :-) Passer godt til én som liker øl i hvertfall ;-) Denne gaven tar litt tid å lage men det er så verdt det! Var veldig gøy å gjøre det sammen, Audun var helt gira og hadde det ikke vært for han hadde det ikke blitt så bra! Han kom med mange innspill og ideér som gjorde gaven så fin som den ble... 

Du trenger:

17 ølboker, forskjellige sjokolader til å ha på toppen, gavebånd, godteri, cellofan, en gave (vi kjøpte en pique), silkepapir, bursdagslys, lim, teip, saks, papp, tusjer, A4 papir, bursdagskort, penn, pynt

Slik gjør du:

1. Teip ølboksene sammen. 10 øl til første etasje og 7 øl til andre etasje. 2. Ta et bånd rundt sjokoladene. Det blir tredje etasje :-)

3. Legg ølboksene oppå en stor pappbit, tegn rundt og skjær ut slik at pappbiten blir like stor som omkretsen til første og andre øl-etasjen. Se bildet under.

4. Lim pappen under ølen. 5. Legg den lille etasjen oppå den store. Legg gjerne en liten gave inni, slik som vi har gjort med pique-tskjorten :-) 👇

6. Ta silkepapir rundt sjokoladen og lag en snurr nederst slik at det blir som å holde en bukett av sjokolade. På den måten holder den seg fin mellom ølboksene. Legg den oppi!

7. Nå er selve øltårnet ferdig. Men det er fint å dekorere det. Vi klippet ut mange papirlapper også skrev vi på mange fine ting med fargerike tusjer. Brukte teip for å feste det på til annen hver øl.

8. Fest godteri på samme måte for å dekorere.

9. Lim på tallene øverst med sjokoladene.

10. Pakk øltårnet inn i cellofan og teip godt igjen øverst. Fest med et fint bånd øverst og dekorer med enda mer godteri. Husk å skriv et fint kort også ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig kult!😄
martaalise
martaalise,
Takk 😃 helt enig, haha <3
nouw.com/martaalise
charmina
charmina,
Så kult! 🙈 Takk for tipset
nouw.com/charmina
martaalise
martaalise,