Går du på speed eller?

Noen folk er så jævlig frekke! Det er alltid noe å klage på. Nå som jeg er flink til å trene og er skikkelig motivert, så har enkelte det for seg at jeg går på noe dop. I går fikk jeg en snap om at jeg ikke måtte trene for mye og i dag fikk jeg en snap om jeg gikk på speed. HAHA. Så jævlig lavmål. Bare fordi de ikke gidder å komme seg opp av sofaen, så må de som er flinke gå på speed. Har de ikke hørt om mål, motivasjon, lyst til å være sunn og drømmen om å bli fit?
Jeg har ikke alltid blogget, MEN jeg har alltid vært glad i å trene. Det er alltid litt hardere på vinteren men jeg har alltid trent. Begynte på dansing når jeg var to og etter hvert har jeg gått på turn, ridning, håndball, drill, basketball, all slags dansestiler, trent på treningsstudio og i tillegg hatt en ganske aktiv barndom.

Jeg er sikker på at, om jeg ikke hadde trent, så hadde jeg fått høre det også! At jeg var lat eller noe. Istedenfor å sitte å spekulere om andre tar noe for å trene, så burde de pelle seg opp av sofaen/sengen å få trent selv! Alt føles bedre når man har trent og da har man kanskje mindre behov for å rakke ned på andre..

Det var dagens lille irritasjon! Hehe :-) I hvertfall, i går var vi på ukens 6 økt og det er på 5 dager. Mandag-fredag. Egentlig 4 fordi torsdag var treningsfri... Så jeg har hatt to joggetur-økter på tirsdag og fredag. Klarer jeg en til før uken er omme mon tro? 😱

Audun er så sykt sprek.. Er det noe han ikke klarer? Det var ganske høyt opp, typ 3-4 meter.

Mine økter har vært ganske enkle om noen vil prøve seg; Jeg løper i 15 min også tar jeg 1 min pause hvor jeg går, også løper jeg 15 min til. Ikke noe hokkus pokkus 👍 Om jeg er langt hjemmenifra pleier jeg å gå resten, med mindre jeg er veldig motivert. Men 30 min løping pleier å ta pusten fra meg.

Nå skal vi pakke og komme oss til Risør. Vi skal ut med noen venner av Audun. Håper det fine vær holder seg gjennom kvelden 😍💗Hva skal dere i helgen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke Skjønberg
,
Haha, herregud. Noe så tåpelig! Alltid noen som er frekke, ja. Spesielt på Internett. Skremmende å se hvor fæle mennesker er bak et anonymt tastatur egentlig. Hadde likt å se dem bli konfrontert med dritten de lirer fra seg på nett i virkeligheten. Tror ikke de hadde vært så tøffe da. Du er kjempe flink 👏😃
martaalise
martaalise,
Haha ja, tar med meg Audun + et videokamera også får vi se hva de sier, haha!! 😋
nouw.com/martaalise
Line
,
Dere er flinke!
martaalise
martaalise,
lene
lene,
Synes du er flink jeg 😊 Nå som jeg sitter midt i verste eksamenstiden blir det ikke mye bevegelse på meg, så kjenner jeg er super-misunnelig på alle treningsøktene dine!
nouw.com/lene
martaalise
martaalise,
Uffa meg! Men stå på også kan du nyte friheten etterpå <3
nouw.com/martaalise
helene
,
synest dere er utrolig flinke:-) om du bare hadde sittet hjemme så skal jeg love deg du hadde nok fått høret det også, synest det er bra du står så på jeg! ikke gi opp<3
martaalise
martaalise,
Ja ikke sant 😋
nouw.com/martaalise