Fryktelig skumle og ekle halloween shots

Vanligvis legger jeg ut matoppskrifter hver onsdag og søndag, men i dag tenkte jeg å dele noen enkle oppskrifter på drinker siden det snart nærmer seg fest. På lørdag skal mange feire halloween og hva passer vel bedre enn noen shots som matcher kvelden? Disse blir du ikke bare god i gassen av, du blir fryktelig skummel også! Vil ikke si at de er så delikate og pene, men de glir rett inn i halloween-festen for de voksne ;-) Og ja, de smaker godt og er ikke ekle i smak! Disse kan du trygt servere, men kun til de som har kledd seg ut ;-)

____________________________________________________________________________________________________________________________

DU TRENGER:

Sour apple likør, Jägermeister, Baileys, sukker, sirup, konditorfarge (jeg brukte sterk lilla, rød, sort og oransje)

SLIK GJØR DU:

Det første jeg gjør for å lage skumle drinker er å lage pynt. Til dette bruker jeg sukker, konditorfarge og sirup. Dette blir kanten på drinkene.

Dypp shotglassene i sirup. KUN kanten altså ;-) Også dypper du det i sukkeret. Jeg hadde en for sort sukker, en for oransje og en for fiolett.
Basen på mine to første drinker er sour apple likør. Denne er sykt god alene, så man trenger egentlig ikke noe mer. Men for å få den skummel så anbefaler jeg å ta Baileys i. Jeg heller Baileys over en skje slik at den legger seg oppå eplelikøren.
Til slutt tilsetter jeg 1-2 dråper med rød konditorfarge for å få den blodig! ;-) Til drink nr 2 heller jeg bare noen dråper konditorfarge oppi eplelikøren - uten Baileys! Det er min favoritt ;-)
Den tredje drinken er laget med Jägermeister, rød konditorfarge og Baileys. Hell Jägermeister oppi halvparten shotglasset. Drypp 2 dråper med konditorfarge og topp med Baileys. Skikkelig blodig drink som er kun for de tøffe ;-)
Begynner dere å bli klare for halloween? Vi skulle innover til Oslo på halloweenfest men vi har bestemt oss for å bli på Sørlandet. Vet ikke om det blir særlig feiring på oss men vi får se ;-) Jeg vil i hvertfall ut! Og jeg skulle gjerne ha kledd meg ut, men jeg kan ikke sitte alene i stuen med halloween-sminke! Haha :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter, stikk innom "Mat og trening". Legger ut hver søndag og onsdag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Victoria Larsen,
Så utrolig stilig! 😃
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Nina
,
Du er utrolig, UTROLIG kreativ. "Stjeler" noen av idéene dine, jeg 😊 God Halloween. 😁
martaalise
martaalise,
:D god halloween!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig kult! 😃
martaalise
martaalise,