Frosé

Jeg har vært så trøtt i dag! To dager på rad tar virkelig på. Jeg er ikke 18 år lenger og det merker jeg. Jeg blir så sliten... Haha. Fra nå av skal jeg roe litt ned. Er jo under 2 uker til jeg reiser til Spania! Gleder meg til å begynne å pakke... Mamma og de er der nå og de meldte at det hadde vært 40 grader i helgen. Tenk, 40 grader! Det er forferdelig varmt... Nesten sånn at man må holde seg inne med aircondition ;-)

Men, på fredag lagde jeg noe sykt godt! Frosé! Jeg har sett uendelig mange oppskrifter på nettet men siden jeg ikke hadde alle ingredienser så laget jeg min egen lille enkle oppskrift. Jeg kuttet også ut sukkeret, for det har jeg sett har gått igjen i Frosé-oppskrifter. Og for dere som lurer, så er Frosé - frozen rosévin! Altså, fryst rosévin :-) Supergodt!

slik gjør du:

Frys ned en hel rosévin i isbitformer. La den stå i 5 timer i fryseren før du putter rosébitene i en blender sammen med 10 jordbær og saften fra en 1/2 sitron :-) Så enkelt og så digg! Den blir helt slush-aktig - slush for voksne med andre ord!

Kunne kanskje delt den på en bedre dag enn en søndag, når alle er hangover! Men dere må lagre oppskriften og prøve til neste helg eller når dere skal på fest igjen <3 Denne blir nok en favoritt for meg i sommer :D

Nå skal jeg redigere bilder fra i dag også dele de på bloggen :-) Var en veldig fin dag med mye gøy, så stikk gjerne innom om litt <3

_____________________________________________________________

følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer