from Central Park to Brooklyn

Brooklyn Bridge

Her kommer et skikkelig bildedryss fra siste dagen vår i NY. Vi startet dagen vår med å spasere ned til Central Park fra hotellet vårt før vi leide sykler og syklet gjennom parken. Vi rakk ikke hele parken men det var veldig gøy å se alle menneskene og cruise oss gjennom. Vi spiste også frokost der, og jeg fikk til og med massasje av noen som overtok bordet vårt, haha :-)
I Central Park leide vi en båt, men det var mamma som rodde da :-) Jeg måtte bare ta et bilde, haha :-)
Etter noen timer i parken stakk vi nedover Broadway, ned til Times Square og helt til Brooklyn Brigde. Vi syklet i 7 timer totalt og på turen var vi innom Greenwich Village og besøkte både der Carrie bodde og der Friends bodde :-) Er ikke det kult eller hva. Mine to favorittserier <3 De var ikke mange gatene fra hverandre men vi brukte litt tid på å finne frem. Brukte kart hele turen, så ikke noe gratis snarveier gjennom google her ;-)
Det var en helt syk opplevelse å sykle gjennom hele Manhatten. De hadde en ganske bra sykkelvei de fleste steder men var litt skummelt å sykle med trafikken.
Carrie sin trappeoppgang <3 Perry Street heter det om noen skal til NY :-)
Her er Friends sin bygning.
Det var utrolig stas å sykle gjennom broen og over til Brooklyn. Men det var sykt mye folk på broen, så vi måtte plinge oss gjennom hele selv om det var egen sykkelvei. Glad vi ikke gikk, for den var ganske stor. Vi leide bysykler som vi kunne sette fra oss overalt i hele byen. Mye smartere enn å leie sykler av bedrifter for der må du levere syklene på samme sted. Vi satt de fra oss i Brooklyn også tok vi subben tilbake. 7 timer var nok for den stakkars rumpen vår!
Nå sitter jeg med gaten her på Flesland, og skal gå inn på flyet. Vi sees i Arendal :-)

_____________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ida Mathilde
,
Jeg synes du er så utrolig flink til å ta bilder!