frokostsalat med egg og chorizo

picante & sweet

Goooooood morning! Tenkte å svare på spørsmålsrunde i dag :-) Er ikke alle jeg kan svaret på da, men de fleste! Har dere hatt en fin helg? Jeg hadde håpet jeg kunne besøke Audun i dag, men slik ble det ikke. Men men. Har fått sett han, og bare det føltes helt fantastico!

Nå tenkte jeg å dele en deilig frokostsalat som jeg har hatt litt dilla på siste uken. Sammensetningen av egg, chorizo, lime og oransje tomat.. Mmmm! Så digg! Denne må dere prøve :-) Har blitt helt forelsket i de oransje tomatene, de er så søte og gode!

____________________________________

slik gjør du:

Ta på kokeplaten og legg oppi ett egg, kutt opp litt gul paprika, isbergsalat, oransje + røde cherry tomater, litt rødløk, og 4 chorizo skiver. Del chorizo skivene i 2 :-) Bland alt godt sammen med noen dråper lime :-) Når egget er ferdig, deler du det i to og krydrer det med litt pepper og salt!

Server og nyt! Denne salaten er så frisk og god! Perfekt til sommerdager :-) Også er den så fargerik og fin!

_______________________________________________________

For flere oppskrifter, sjekk ut kategorien "mat og trening".

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Kamilla
,
Jeg slenger m et spørsmål kanskje for sent men prøver: etter hendelsen med den andre jenta med deg og Audun, har du tenkt noe over det innlegget han skrev som hette for derfor er vi menn utro? Var det noen av de grunnene til at han var emosjonelt utro mot deg? Håper du ikke blir støtet eller lei deg. Men lurer skikkelig på det.
martaalise
martaalise,
Hei Kamilla. Hadde aldri noe med utroskap å gjøre, så nei. Helt greit at du lurer på det. Alle spørsmål er velkommen. Men tror kanskje jeg har vært litt difus og rar når jeg har forklart meg. Er ingen utroskap i bildet..
nouw.com/martaalise
Kamilla
,
Skjønner ❤️ Takk for svar. Er selv midt i en kiip situasjon skjønner du:. Når du skrev at du følte deg pisset på pga en annen jente så tenkte jeg at det kanskje var noe drama pga en annen jente da. Men jeg vet jo ike hva som skjedde. Kanskje du er ferdig med det nå også.