FROKOST TIL 1000 KR

Da sitter jeg på gate B46 i London. Avreise til Dallas om under en time. Men jeg må bare raskt fortelle dere.. Jeg har hatt tidenes mest dramatiske morgen. Fikk ikke fortalt i sted, for jeg trodde ikke at jeg skulle rekke det. Men jo, jeg kom til Gardermoen i dag tidlig og da måtte jeg gå helt på andre siden for å sjekke inn bagasjen. Flyplassen har jammen meg blitt stor. Når jeg kom frem så var det en lang kø... Tenkte at jeg aldri kom til å rekke det, så gikk frem til damen for å spørre, men så sa hun at alle i køen skulle på samme fly. Perfekt! Stilte meg bakerst også kom jeg endelig frem 5 min før de stengte bagasjen. Damen i skranken begynner å snakke om ESTA-dokumentet og jeg fryser helt til. Det har jeg jo ikke bestilt? Jeg skal jo bare mellomlande i Dallas, ikke ut fra flyplassen. Men neida, jeg måtte ha det likevel. Og jeg... Jeg begynte å stresse, gråt og lagde baluba. De sa jeg ikke kom til å rekke flyet til London på 45 min for jeg måtte ha det dokumentet. Nevnte i en setning til en av de som stod der at jeg hadde vært i NY i mai og da sa hun at dokumentet skulle ligge inne. Åhh.. Ja, så ble det enda mer rot. Kom på at jeg hadde spanske passet mitt i bagasjen, så da tok vi den ned på gulvet og jeg stresset meg gjennom hele kofferten, rev ut klær for å finne det passet. Når hun sa "nå må vi stenge bagasjen", så klarte jeg å drøye det 10 sekunder til og DER fant jeg det. Endelig. Omg. Løp bort til en annen skranke og han sjekket for meg at jeg hadde ESTA. Det varer visst 2 år.. Da vet jeg det :-)

Men det var veldig dramatisk hele greien. Jeg gråt og så for meg at jeg ikke kom til å rekke flyet! Klokken var 0706 og jeg hadde enda ikke fått det godkjent! Jeg visste jeg måtte gjennom sikkerthetskøen og passkontroll for å reise til London, og i tillegg visste jeg ikke at jeg hadde ESTA før senere.. Og flyet gikk 0745!! Altså, det var et helvete. Så mye dramatikk! Herregud.. Aldri mer. Haha. Men nå er jeg trygt fremme i London i hvertfall. Venter på å få tilgang til å gå ombord. Passer meg bra at det tar litt tid for da kan jeg oppdatere dere :-)

I London fant jeg Pret A Manger. En sykt deilig "deli deluca"-lignende sjappe bare 100 ganger bedre! Jeg, lillesøstrene mine og mamma dro alltid dit når vi reiste til London i oppveksten. Mamma kjøpte store og dyre frokoster til oss hver dag. Alle fikk alt de ville ha. Baguetter, muffinser, croissanter, juicer, smoothier, ja - you name it! Vi fikk velge alt vi ville og koste oss helmaks! Ble frokoster til tusen kr hver dag men det er noe jeg aldri kommer til å glemme. På turene med mamma var det alltid litt luksus utenom det vanlige ;-)

London <3

Okei dere. Når jeg er fremme i Cancún, er det natt hos dere. Vi ligger litt bak! Så om du ikke får sove så må du stikke innom her <3 Håper jeg kommer frem ass!!!

Følg meg på snap: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Men åh så gott!!
nouw.com/hannahoster
kamillahaaland
kamillahaaland,
Åh, hælledussen. Ble stressa bare av å lese! Godt du kom med 😊
nouw.com/kamillahaaland
odaulrikke
odaulrikke,
Hahha kjente at pulsen økte i det jeg leste.. Men så bra at du rakk det, og kom til London. Håper flyturen til Cancún går smertefritt, ønsker deg en fantastisk reise, Marta! Gleder meg til oppdateringer fra varmen ❤️
nouw.com/odaulrikke
Mathildene
Mathildene,
åh det så kjempe godt ut 😍
nouw.com/mathildene