fridays outfit

sko her, skjørt her, topp Gina Tricot, strømpebukse her, øredobber her

Yoyo! Er noen våken? Jeg har akkurat hatt 3 venninner på middag og kos her hjemme. Venninner jeg gikk på barne og ungdomsskole med. Sykt koselig <3 Vi har skravlet i timesvis! Vi begynte først med å lage pizza sammen, også var det is til dessert og på slutten satt vi og oppdaterte hverandre på hva vi har gjort i det siste. Jeg er så glad for at jeg fikk være litt med venninner før jeg drar hjem til Arendal <3 Har også nyttårsaften tilgode, der noen venninner kommer på festen til mamma :-)
Tidligere i dag gikk vi tur i Hordnesskogen som ligger ca 10 min unna mamma. Jeg og Meli skulle på trening klokken 10. Men vi var så trøtte og slitne. Fikk oss ikke til det... Så da ble vi enige om å gå tur klokken 11. Ikke før 1300 fikk vi oss ut av huset og da ble mamma og de med. Vi trengte den ekstra pushen i dag. Så trøtt er det lenge siden jeg har vært! Tror ikke jeg får så mye energi av denne deilige livsstilen her hos mamma. Mye god (usunn) mat hver dag og late dager. Glad jeg har trent litt denne julen, men shitt så mye vi spiser. Haha. Jeg kan ikke si at jeg IKKE har kost meg denne julen.. Nå må jeg skjerpe meg frem til jeg reiser så det ikke blir for stor omveltning for meg å komme hjem til Arendal på tirsdag..
Ellers har jeg ikke så mye nytt å komme med altså. Outfiten i dag var en søt bluse jeg kjøpte på Black Friday, et skjørt jeg kjøpte i romjulen og nye sko fra Ellos. De finner du HER. Jeg har de allerede i sort og foretrekker den fargen, men siden jeg er så glad i skoene bestilte jeg de i grått i desember. De er så gode å gå i, går høyt nok opp og passer til stilen jeg kjører i vintermånedene. Jeg tenkte grått kunne være en forandring til de sorte <3 De er på SALG nå! Slå til om du vil ha lik! :-)

Nå må jeg gå å legge meg.. Klokken er 2 på natten. Omg. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke er flinkere til å legge meg tidligere. Haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
For en fin outfit <3
nouw.com/sarahhsofie
Tone
,
Den outfiten din var kjempefin og jeg elska støvlettene dine. Jeg klarte ikke å dy meg, måtte inn på ellos og bestille de støvlettene i fargen svart 😊 nå håper jeg bare de ikke er utsolgt og at de passer mine bein 😊 godt nyttår!!
martaalise
martaalise,
Håper du liker de 😃 godt nyttår!!! <3
nouw.com/martaalise