FRIDAY NIGHT

- StandUp Sørlandet -

Da har vi akkurat kommet hjem fra kino. Det var jammen meg lenge siden! Har virkelig savnet å gå på kino, vi pleide jo å gjøre det én gang i mnd for ikke så lenge siden. Men med all reising og frem og tilbake så har det blitt null kino. Så i morgen smellet vi på med en til kinotur, haha :-) I dag så vi noe Alien film. Det er kanskje det VERSTE du kan ta meg med på. Jeg hater all sånn romvesen. alien, romskip-opplegg. Men Audun liker det ganske godt og siden min film var utsolgt - så ble det hans tur til å velge :-) Den var mer spennende enn jeg hadde trodd, men ikke noe jeg anbefaler videre til de som har samme smak som meg!

I går kom venninnen min Samira bort og før vi rakk noe som helst, så måtte vi ut av døren for å rekke Standup! Vi har gått glipp av de to siste gangene pga Spania og Trysil turen vi hadde, så jeg hadde gledet meg skikkelig til i går. Standup Sørlandet levde skikkelig til forventningene og vi lo, og lo, og lo! Dere som bor her, eller skal nedover må sjekke de ut. Du kan like siden HER. Der kommer arrangementer og oppdateringer :-) Jeg elsker Standup!

Jeg vet forresten at jeg ligger litt bak med svaring av kommentarer. Men det kommer seg etter i kveld. Og i morgen skal jeg dele oppskrift på søndag igjen. Bloggen har virkelig haltet i det siste... Men nå ser det ut som at det blir litt bedre fremover. I morgen skal jeg også rekke å starte pakkingen. Tenk at jeg skal til NY på onsdag... Det blir sykt det.. Må finne frem innlegget der dere tipset meg om NY-tips!
Jeg og Samira fikk ikke tatt noe bilde sammen i går, men her er ett fra 17 mai <3 Nå ser jeg og Audun på The Rebound på NRK3. Cathrine Zeta Jones er så pen!! Se om dere finner filmen på Netflix, den er ganske gøy :-)

___________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer