friday love

God lørdag dere! Tusen takk for tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Føler meg litt bedre i dag, men alt er så tungt når jeg tenker på hva vi skal gjennom... Blir dårlig av tanken. Men jeg håper at noe løser seg eller at ting går vår vei. Det hadde vi trengt nå.

I går var vi hos svigers og det var så god stemning! Litt for lenge siden sist og kjente at det var koselig å være med de igjen. Vi pleier jo å være ofte med de, så 3 uker uten var aaaalt for lenge! Men fra nå av skal vi være hjemme, så da går vi tilbake til koselige middager sammen. I går fikk vi nydelig entrecôte med godt tilbehør. Det er min og Auduns favoritt når vi er der oppe.

Før vi stakk opp tok Audun noen bilder av meg. Synes det er vanskelig å finne gode bakgrunner her i Norge. I Spania er det så mye farger, sol og palmer - så da føler jeg bildene blir bra uansett. Her hjemme er det litt mer utfordring. Men så fant vi denne gule blomsten da.. Og da ble bildene litt påskete, men håper dere liker de likevel <3 Klærne er jo så nydelige! Er så fornøyd med nye vårklær! Buksen skal jeg ha i flere mønstre/farger - for den er bare SÅ komfortabel!

Spring and flowers

Men nå skal jeg komme meg opp og i dusjen. Har vært på løpetur. Uendelig glad for at jeg slapp unna snøen og kommet til en vårlig Arendal med sol. I dag skal jeg også ta bilder, blogge og prøve å komme meg ajour med bloggen og alle innleggene jeg har planlagt! Dritt å ligge bak... Og jeg hater når jeg har latt det gå en dag uten å blogge! Men, tar det igjen nå! Hva skal dere i dag? Ønsker dere en nydelig lørdag <3

________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Tommel opp for dette antrekket. Passer deg supert.
martaalise
martaalise,
:D Takk Turid! Veldig fornøyd med det!
nouw.com/martaalise
Silje
,
Du er det fineste jeg har sett 😍😍😍
martaalise
martaalise,
Åhh takk <3 <3
nouw.com/martaalise
Sarah
,
Håper ting ordner seg <3 Var det i Mai Audun skal i fengsel? Syns dere to virker herlige, og vil bare ønske lykke til <3
martaalise
martaalise,
Ja Audun har fått innkalling i mai, men vi har fått utsatt til juni for han må jobbe 😟 Tusen takk for fine ord <3 klem!
nouw.com/martaalise
S
,
Du er utrolig vakker! Og du er utrolig flink med klær syns jeg. Du ser alltid strålende ut!
martaalise
martaalise,
Tusen takk S <3 Så grei du er!! <3 <3 😃
nouw.com/martaalise
camillakjerstad
camillakjerstad,
Kjempe fint antrekk!!
nouw.com/camillakjerstad