Freedom beach, Thailand

I går på dagen tok vi bussen ned til stranden for å så ta longtail båt videre til en strand som heter Freedom Beach. Her var det veldig fint å bade, men stranden var dessverre ikke så stor. Men vi koste oss veldig her og jeg anbefaler alle å ta dere turen!

Det var litt dyrt her men helt okei, vi er blitt så rare når det gjelder penger. Plutselig er 40 kr for en øl, på uteservering mye penger.. Haha 😂 Det var også et veldig rart system på mat serveringen, og det er egentlig det eneste som trakk ned.

Igjen fikk vi litt følelsen av å bli lurt. Det er sjeldent vi gjør noe her nede uten å få den følelsen av at de har en slags baktanke eller forandrer på ting for å vinne på det selv. Vi ble enige om en båtpris for oss to med longtail båt fra Patong Beach til Freedom Beach. Denne summen fikk vi ikke prutet på og den var ganske høy, synes vi. Men vi fikk tur retur og de skulle vente på oss på strandende tre timene vi fikk være der. Plutselig på vei tilbake skulle de ha med seg halve øya og stappe båten. Vi har ikke noe problem med å dele båten på vei hjem, vi hadde jo fått turen bort alene - men da synes vi heller ikke at vi skulle betale så høy pris når han plutselig tok inn mange andre + at han tok nok godt betalt fra de også.. Så det er sånne småting som det der som man må beregne når en drar ned hit. Ikke noe i det store bildet, men det er utrolig irriterende at man hele tiden får den følelsen av å bli lurt...

Var ikke dette et kult bilde av Audun? Audun var hovedattraksjonen på Freedom Beach i går. Etter at han gjorde dette for meg måtte han også gjøre det for 10 andre. Han er så sterk!

Nå skal vi videre på en strand vi aldri har vært på før. Husker ikke navnet, men om jeg har wifi der skal jeg blogge derfra. (Freedom Beach hadde nemlig ingen signal). Følg oss på snap: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

lenaaaserud
lenaaaserud,
Så fine bilder! Ser ut som dere har det helt topp i hvertfall. Gleder meg masse selv til å komme ned til varmen selv 😊
nouw.com/lenaaaserud
martaalise
martaalise,
Takk 😃 når og hvor skal du?
nouw.com/martaalise
Anette
,
Ser fantastisk ut, og Thailand frister veldig mye nå.
martaalise
martaalise,
Anette
IP: 82.99.3.229