Fra stygge til fine negler på 1-2-3

Er det noe jeg skammer meg over, så er det neglene mine. De har jeg bitt på siden jeg var 12 år og når jeg var 20 år startet jeg med akryl og gelenegler om hverandre. Jeg hadde alltid fine negler under studietiden min og det var så viktig for meg. Men forrige gang jeg tok akrylnegler, som var i høst, fikk jeg beskjed om at jeg hadde neglene til en gammel dame og at jeg burde ta en lang pause å la de vokse ut normalt.. I 7 mnd har jeg nå klart å være uten og jeg føler meg så stygg! Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det jeg har, og vil gjerne vise dere mine rutiner for hvordan man kan pleie og ha fine negler, selv om de ikke er lange og fine naturlig.

Dette er neglene mine helt naturlig og jeg grøsser over dem! Her er mine steg for steg;

🎀 Jeg starter alltid med å ta vekk neglelakk-rester slik at neglene mine blir helt rene og fine

🎀 Det er ikke så mye å klippe, men jeg filer de ned der de er ujevne og hakkete. Prøver å få neglene så like som mulig.

🎀 Det verste jeg vet er skitne negler! Så jeg vasker med vann og såpe, for å så pusse med børsten for å få vekk evt skit og rester fra neglelakk-fjernereren.

🎀 Base Coat er veldig viktig! Den gjør at neglelakken sitter mye finere.

🎀 Om man har korte negler er det et smart trekk å ikke ha så sterke farger. Vanligvis velger jeg nude, beige lyserosa farger som er litt anonyme. En sterk farge understreker hvor korte neglene er. Men jeg blir litt lei av å alltid ha det samme, så i går valgte jeg en sterk farge likevel.

🎀 Jeg tar alltid to strøk med med neglelakk.

🎀 Top Coat er siste finish. Den styrker neglene og gjør at neglelakken sitter lenger.

🎀 Når jeg er ferdig med top coat går jeg over med neglelakkfjerner. Her fjerner jeg om jeg har kommet utenfor neglene.

🎀 Vanskelig å få neglene helt perfekt men jeg synes de ble fine og klar for omverden. Jeg avslutter alltid med en god håndkrem når alt er tørt.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så flink du er til å ta på neglelakk, jeg har en stor uvane ved å rive negler i ny og ne 😟 men når jeg først går med neglelakk liker jeg og ha noe sterke farger <3 men som du sier de ser mye kortere ut da 😟 kjipt!!
martaalise
martaalise,
Ja jeg også! Men prøver å holde meg unna...
nouw.com/martaalise
Liker mest naturlig
,

Jeg er ikke akkurat voksen, men stor nok til at jeg vet hva som er fint og ikke fint. Jeg synes ikke neglene dine er «stygge» uten neglelakk, det fineste er alltid det naturlige. Men fin blogg;-)

martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise