fra meg til deg

Til min skjønne, fine, herlige og snille mann.

Du som alltid holder hånden min når vi går tur, du som alltid bærer vesker og handleposer for at jeg skal få slippe. Du som alltid kysser meg godnatt og sender skjønne og romantiske meldinger til meg. Du som holder rundt meg til jeg sovner, henter ting til meg og kjøper mat til meg.. ...Vet du hvor høyt du er elsket?

Jeg har alltid ønsket meg en hulk. Jeg har alltid ønsket meg en stor mann som kan passe på meg, men som jeg også ser fin ut ved siden av. Du er den mannen, du er min hulk. Om jeg skulle designet når jeg var yngre et bilde av drømmemannen, så hadde jeg tegnet deg og jeg skulle gjerne bestilt og hatt alle de fine egenskapene dine med på kjøpet :-) Ingen i hele verden kan måle seg med deg. Jeg elsker hvordan du behandler meg og hvordan du behandler alle rundt deg. Du aner ikke hvor utrolig sjarmerende og rørende det er å være rundt deg når du forter deg for å hjelpe en gammel dame opp en trapp, eller du tilbyr deg å hjelpe et ungt par å bære bagasjen deres, eller reagerer med en gang noen mister noe på gulvet - og plukker det opp for dem. Du er bare så snill og jeg har aldri møtt noen som setter "gentleman-manerer" - så høyt!

Noe annet som jeg elsker med deg, er den morsomme og herlige humoren din.. Den fantastiske livsgleden din. Den unge sjelen din. Og mest av alt; Din kjærlighet for meg. You rock! Elsker deg over alt på jord!

PS: Håper du får den beste bursdagen din i hele livet ditt! Safari - here we come!

- Din Marta.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig fint skrevet ❤️ Håper dere får en kjempebra dag begge to😄
martaalise
martaalise,
<3 tusen takk Helene!
nouw.com/martaalise
Veronika
,
Så romantsikt! <3
martaalise
martaalise,