Fra juni til juli

Ukens høydepunkt:

Å få besøk av onkelbarna til Audun. Vi elsker å leke mamma og pappa og ungene oppførte seg eksemplarisk! Er så alt for glad i de... Sånn jeg vil ha om noen år!

Ukens opptur:

Episoden min som kommer på TV er snart ferdig og jeg fikk se første utkast. Det var sykt bra! Kunne ønske jeg kunne vise den til dere. Ellers var solskinnsdagene en stor opptur! Fredagen i Risør og traktorfesten på Hope på lørdag. Skal definitivt tilbake neste år :-)

Ukens nedtur:

At jeg mangler treningsmotivasjon. Fikk til én økt i løpet av hele uken. Sykt kjipt. Kunne ønske jeg kunne holde meg stabilt på 2-4 økter istedenfor å ha 9 økter en uke og null den andre... Det er faktisk noe jeg hater med meg; at det er alt eller ingenting.

Ukens bilde:

Synes disse bildene av Audun var helt herlige! Det er fra fredagen når vi var på Urheia i Risør sammen med ungene. Skroll ned for å se flere bilder :-)

Ukens sang

Jeg og Audun henger litt etter. Vi har akkurat begynt å høre på Marcus og Martinus.. Haha :-) Men de er jo så flinke, og skjønne ikke minst!

Nå har jeg og Audun vært på en lang tur. Deilig å starte uken med litt trening for da blir det ikke så vanskelig de andre dagene. Lurt å gjøre slike småtriks når man ikke er såååå motivert. Neste på planen er å bade med ungene. La solen forsette å skinne 😀🌞👍

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Hahah så gøy at dere kan leke foreldre, det ser jo ut som at barna koste seg masse da. Jeg kunne gjerne hatt dere som foreldre som liten 😃
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
haha så søt du er 😃
nouw.com/martaalise
helene
,
Ser ut som dere har kost dere masse 😊 jeg elsker Markus og Martinus, de er så skjønne <3 har så lyst å dra på konsert hahah
martaalise
martaalise,
Fiona
,
Så kos 😊
martaalise
martaalise,
Ane
,
De er så søte de to!
martaalise
martaalise,