Fra en blogger til en annen - 15 tips

Man er ikke like inspirert hver dag, men likevel er det viktig å oppdatere bloggen og ha gode innlegg. Jeg har hatt dager hvor jeg har oppdatert fem ganger om dagen til dager hvor jeg ikke legger igjen spor etter meg i det hele tatt. På disse dagene får jeg ekstra dårlig samvittighet, for jeg vil jo holde liv i bloggen og gi dere noe slik at dere vil følge meg videre. Så, for å ha minst mulige blogg-løse dager i året har jeg laget en liste som jeg tenker at kanskje flere kan dra nytte av... Dette kan du skrive om når du har skrivesprerre:

Interiør-shots

Ta bilder og vis hvordan du har det hjemme på bloggen! Gi et interiørtips eller vis noe som er spesielt med akkurat det rommet du velger å knipse bilder av. Dette gir inspirasjon for andre og det er veldig koselig å se hvordan andre har det hjemme.

Outfitbilder

Har du noen plagg som er ekstra unike eller kule? Eller føler du deg veldig fin i det antrekket du går i akkurat nå? Fresh deg opp og få noen til å ta bilder av deg :-) De fineste bildene er de som blir tatt ute i dagslys!

Videoblogg

Ta i bruk videofunksjonen på kamera og la leserene dine bli ekstra kjent med deg. Det er mye man kan skrive i ett innlegg, men en video er så mye bedre!

Mat-oppskrift

Disse innleggene får jeg god respons på. Ingenting slår følelsen av at dere snapper bilder av mat dere har laget fra bloggen min! Del en god middagsoppskrift eller smoothie! Om du ikke er flink til å lage mat kan du bare spørre en god venn eller foreldrene dine om tips.

Personlig innlegg

Når jeg leser en blogg, så setter jeg ekstra pris på at bloggeren er personlig og lar meg bli kjent med den ekte personen bak alle fine outfits og skjønnhetstips. Personlige innlegg kan også hjelpe andre. Man innser at man ikke er alene om å ha det/hatt det vondt eller opplevd noe som folk ikke tørr å snakke om. Ting som blir snakket om, blir heller ikke tabubelagt.

Film og serie-anbefaling

Har du en favoritt serie eller nettopp sett en god film? Skriv om den! Husk å ta med bilder og ikke avsløre alt som skjer!

Trenings-innlegg

Dette er jeg alt for dårlig på, men jeg liker veldig godt å lese trenings-innlegg. Inspirerer meg til å komme meg på trening! Husk å ta med kamera neste gang du er på trening og vis hvordan øvelser du pleier å gjøre.

I mitt kjøleskap/i mitt klesskap

Ta bilder av kjøleskapet ditt og skriv hva du pleier å kjøpe inn. Klesskap er også interessant. Dra frem dine topp favorittplagg!

Musikk-liste

På spotify kan du få vite hvilken musikk du hører mest på, artister du liker best osv. Del din favorittliste med leserene dine. Man kan aldri få for mye musikk-inspo!

Følg dagen time for time

Dette tipset har jeg tatt fra magasiner når de følger kjente personer gjennom dagen. Jeg synes det er så kjekt å lese, uavhengig om det er en kjendis eller en vanlig person. Ta bilder fra hver time gjennom dagen og skriv ett par punkter over hva du gjorde da og da :-)

DIY-prosjekt

Har du laget noe kreativt som du vil tipse andre om? Jeg elsker å lage ting selv og enda kjekkere er det å dele det med andre. Husk å ta bilder steg for steg eller ha en oversiktlig og god oppskrift på hvordan det gjøres.

Dagens sminkelook

Ta bilder av dagens sminke om du føler deg fin! Fortell hvordan du sminker deg, eller ha et steg for steg innlegg.

Throwback

Har du vært på en fin ferie eller funnet gamle bilder fra når du var liten? Lag ett throwback-innlegg hvor du mimrer og forteller leserene dine om livet ditt akkurat da.

Få flere følgere

Det er en stor fordel med å få følgere på sosiale medier. Bloggen blir mer synlig og leserene dine kommer tettere innpå livet ditt. Husk å ha instagram/snapchat-innlegg på bloggen. Jeg prøver å huske på dette ca annen hver mnd!

Dette har jeg spist i en uke

Ta bilder gjennom uken av hva du har spist og post det på bloggen! Husk å ha med oppskrifter ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Kari
,
Tusen takk for tips! Ha en fin fredag!
Helene
,
Synest du er utrolig flink til og oppdatere bloggen, jeg skjønner om du har dager fri, du har jo et privatliv du også <3 du fortjener en pust i bakken, og jeg vil absolutt følge deg uans hvor mye du oppdaterer, blir såklart glad om det er mye <3 men ikke alltid jeg rekker innom selv på en travel dag, men leser alltid <3
Ragnhild
,
Det bildet av deg med "pels" kragen er helt utrolig fint!
Det er de andre også, men det er ekstra fint synes jeg:) Synes de vakre trekkene dine kommer så godt frem med fargene og måten du har sminket deg på:)
martaalise
martaalise,
Det var en veldig fin kommentar! Et bilde som er veldig redigert mtp fargene men ikke mye sminke på. Tusen hjertelig takk <3
nouw.com/martaalise
Lnn91
Lnn91,
Dette innlegget er topp!
Takk for masse inspirasjon fra en som nettopp er startet blogg 😃
nouw.com/lnn91
martaalise
martaalise,
:D Så bra!! Gøy at du har startet <3 skal ta en titt!
nouw.com/martaalise
celinastamper
celinastamper,
Flotte tips! 😃
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Takk Celina 😃
nouw.com/martaalise
mbk
mbk,
Elsker slike tips!! 😃
nouw.com/mbk
martaalise
martaalise,
Stine,
Fine tips! Skal ta det med meg videre på min egen blogg 😉
seanti.blogg.no
martaalise
martaalise,
Så kjekt å høre!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Så snill du er som sier det!! <3 Setter veldig pris på at du vil følge 😃
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
:D I like måte!
nouw.com/martaalise