Første pinsedag ble feiret her..

God kveld fra stuen til mamma! Nå er jeg helt utkjørt, men vi har hatt en utrolig fin dag. Vi startet dagen med en 40 minutters tur med Chanel. Været var helt fantastisk, så det var ikke vanskelig å komme seg ut. Vi hoppet i dusjen når vi kom hjem og fortet oss å gjorde oss klar for en herlig dag på Solstrand Hotel her i Bergen. Det ligger på Os og det er ca 30 minutter fra oss. Her var vi mye når vi var små men jeg husker ikke det så godt, men det er sykt fint da!
Vi feiret min stefar sin mamma som fylte 80 år for litt siden og derfra pyntet vi oss litt. Audun gikk i en nydelig lille skjorte som han fikk skreddersydd i Thailand og jeg gikk i yndlingstoppen min og et skjørt fra i fjor sommer. Er dere dritt lei av å se denne toppen? Jeg er så glad i den, så når jeg ikke vet hva jeg skal gå med, så tar jeg på meg den men kombinerer den med en forskjellig underdel hver gang. Men nå skal jeg prøve å variere litt, så dere ikke tror at jeg ikke eier andre klær, haha :-)
Ja, tilbake til dagen. Vi hadde en helt nydelig dag. Vi hadde bord klokken 13.00 og her er det veldig populært å spise. Opp til ett år venteliste, så mamma hadde bestilt allerede i september til oss. Det var litt av ett treff med tanke på været. Så heldige altså! Audun ble helt imponert hvor fint det var der.
Lunsjen var helt sinnssyk. Så sinnssyk at vi ikke spiste igjen før i åtte tiden.. Jeg spiste krabbe, reker, laks, egg, fløtegratinerte poteter, søtpotetstappe, kylling, forskjellige oster, og drit mange kaker. Lurer på om det var noe jeg IKKE smakte på... Dette ble altså frokost, lunsj og middag, :-) Så herlig!
Etter noen timer spising gikk vi ut for å nyte utsikten! Den var helt fantastisk! Skal legge flere bilder ut senere. Jeg gikk i høye hæler, så jeg har nok laget mange hull i plenen der, haha :-)
​Det er så deilig å være her i Bergen med Audun! Setter sånn pris på å ha han med meg. Nå har vi akkurat kommet hjem fra Stendafjellet. En helt jævlig hard tur med bratte bakker etter bratte bakker. Tok aldri slutt men jeg var ganske fin i formen etter all den maten vi har proppet i oss. Men alt føles litt lettere når vi har hatt to gode økter i dag! Hva har dere brukt første pinsedag på? 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nathalie A
,
Åå så koselig😊 Elsker Solstrand hotel. Vi var der og alltid når jeg var liten. På julelunsj. Elsker buffet mat. Er så gøy å smake på alt mulig. Og om kvelden, angrer jeg alltid på at jeg ikke spiste mer😄
martaalise
martaalise,
Haha så artig å høre <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Elsker den toppen din, den er såå fin! så skjønner godt du bruker den når du ikke har noe og gå med, alle har vell en yndling også kommer det en ny yndling ettervært så er den andre kjedelig haha. Så utrolig vakkert ut<3
martaalise
martaalise,
:D Takk! Ja den er super! SKulle hatt den i flere farger, haha
nouw.com/martaalise
Anneli
,
Så fint antrekk! 😃 Hvor kjøpte du toppen?
martaalise
martaalise,
Takk 😃 Den er fra H&M <3
nouw.com/martaalise