første januar

Hils på Marta 12 år. Herregud, jeg ser ut som et barn uten sminke, haha :-) Våknet opp i dag følte veldig behov for å ta en liten "shinenings". New year, new me - ikke sant? ;-) Haha! Hadde dere en fin nyttårssaften i går? Det hadde jeg! Viser bilder senere!

Til jul fikk vi denne pysjen, alle jentene. Vi får en pysj hvert år og årets var denne. Hadde passer perfekt i den lyserosa julestuen min hjemme i Arendal. Og speak of!!! Jeg lot mitt juletre stå inne før jeg dro! Mon tro om det er dryss fra juletreet over hele leiligheten min :-O

I sted ringte Audun. Vår første samtale i 2018. Så koselig å høre stemmen hans. Han har begynt å jobbe på kjøkkenet, så han var litt sliten. Opp tidlig hver dag, lære masse nytt og ferdig i 1700-tiden. Men det er bra! Tiden går fort for han og dessuten blir han den kokken når han kommer hjem til meg ;-)

pysjamas, H&M

Nå har vi fått besøk av noen venninner. Vi har spist rester fra i går og skal se en film på loftet <3 Ingenting spennende å fortelle i dag dessverre! Men ville innom for å si hei :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sarah
,
Kan du lage et innlegg med dine favoritt ansiktsmasker og skrubber? <3
martaalise
martaalise,
Det kan jeg prøve på ja 😃 <3 takk for tips om innlegg!
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Den pysjen var knall fin😉 hadde en rolig feiring hos oss ja✨
nouw.com/frulea
Turid
,
Så søt uten sminke - og blir kjekt å få en kokk i huset når den tid kommer he he,
martaalise
martaalise,
Haha jaa!!! 😃 <3 håper ikke det blir alt for lenge til!
nouw.com/martaalise