Første gang jeg...

Æhh dette innlegget har jeg utsatt sykt lenge. Men jeg får så ofte spørsmål om de ulike så jeg tenkte bare å lage et "første gang jeg.."-innlegg. Det er litt artig er det ikke? Så skjønner man at man ikke er den eneste som er klinkoko likevel, haha :-)

jeg kysset noen...

Vi begynner soft... Første gang jeg kysset noen var når jeg bodde i Spania. Det var en gutt i klassen som jeg likte veldig godt. Han het Jesus og hadde krøller. Husker ikke helt kysset for jeg var rundt 4-5 år, men har minner om at andre snakker om at vi kysset. Utenom det så kysset jeg som en gærning på barnskolen når vi hadde flyttet hit.

jeg fikk min første kjæreste...

Kan nok ikke regne han Jesus som min første kjæreste, men Martin som jeg fikk i 5-6 klasse. Vi var sammen ganske lenge. Men hele tiden av og på da :-) Drama!

jeg røyka...

Jeg var ganske "gammel" når jeg prøvde både røyk og snus. Jeg var 17 år når jeg prøvde begge deler og jeg husker folk fikk sjokk når jeg sa jeg ikke hadde prøvd noe av det. Alle hadde visst prøvd det forskjellige på ungdomskolen.

jeg hadde sex...

Her var jeg veldig tidlig ute. Jeg var 12 år gammel. Vi visste nok ikke helt hva vi drev på med. Men en ting skal sies; jeg hadde sex med kjæresten min som jeg var sammen med i flere år og når vi gjorde det slutt året etter så hadde jeg ikke sex før jeg var 17 år igjen og fikk meg ny kjæreste. Selv om det var tidlig å debutere så synes jeg det er bedre å ha sex med en du stoler på og et sted hvor du føler deg trygg en på en random fest dritings oppe på en hems hvor ingen vet hvor du er - i tilfelle noe skjer. Jeg vil ikke være med på å normalisere det å ha sex så tidlig, for jeg vet at jeg var veldig ung. Men jeg er glad jeg gjorde det aller første gangen med en jeg brydde meg om og omvendt.

jeg prøvde noe ulovlig...

Vinteren 2012 ble jeg med en gammel flamme til Amsterdam. Trodde vi skulle ha en liten kjæreste weekend siden han var ganske forelsket i meg og jeg var litt tilbaketrukken. Tenkte at han kom til å bruke den helgen til å imponere meg og få meg til å like han veldig. Men han gjorde det motsatte, haha :-) Han dro til Amsterdam KUN for å røyke på kafeene der nede. For dere som ikke vet det, så er det lovlig å røyke mariuahna i Amsterdam inne på kafeer. Så endte med at jeg prøvde ett par trekk. Var helt forferdelig for jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre det, så jeg hostet og hostet. Fikk ikke puste og reagerte ikke bra på det. Fra det tidspunktet mistet jeg alle følelsene for han. Han satt bare å lo av meg og synes det var så morsomt at jeg fikk panikk. Resten av weekend gikk jeg for meg selv i shoppinggatene. Hadde det mye gøyere uten han :-)

jeg flyttet ut...

Når jeg flyttet ut var jeg akkurat fylt 19 år og da startet jeg å studere. Det var utrolig stas å flytte ut men jeg hadde mye hjemlengsel det første året.

jeg fikk mensen...

Jeg var alt for ung når jeg fikk mensen. Husker det var litt småflaut i klassen men samtidig når vi var flere, så det "kult" å ha mensen. Eller, da var det på en måte overstått. Jeg var 11 år og 4 måneder. Husker det var 19 oktober og jeg var hjemme hos en venninne. Jeg var på do også så jeg ned på trusen min. Den var full i blod og jeg skrek "MENSEN". Og da kom moren til venninnen min også fikk jeg bind. Haha. Mamma fikk vite det samme dag og det er jeg glad for. Da ble jeg introdusert for tampong og fikk besvart spørsmål jeg hadde.

jeg drakk alkohol...

Dette er ikke så spennende for jeg husker ikke eksakt dag. Men rundt 16 års alderen startet vi å drikke rusbrus. Ganske sent det også. Husker mange drakk i 13 års alderen og det var helt "normalt".

jeg fikk en avhengighet...

Det må være å bite negler. Har klart å bli ganske flink nå da, selv om jeg har bitt siden jeg var 10 år. Ellers har jeg vært avhengig av snus og hatt ett stort tilbakefall. Det var i fjor høst etter 1 år 3 mnd uten. Det var seff under rettssaken når politiet som satt ved siden av meg snuste og snuste, spurte tilslutt om jeg kunne bomme og da bommet jeg hver gang jeg så han. Endte med at jeg ikke turte å spørre mer så jeg kjøpte min egen snusboks. Jeg snuste så til mars i år og nå har jeg vært uten siden. Akkurat nå kan jeg ikke tenke meg å begynne igjen men jeg kan lett bli fristet :-)

jeg fikk tatovering og piercing...

Jeg tok en tatovering sommeren jeg akkurat hadde fylt 17 år i Mallorca. Mamma fikk ikke vite det før oktober samme år. Hun var SÅ imot at jeg skulle få det. Hun så det etter at jeg var i dusjen. Husker jeg tenkte "Shit la gå! La hun bare få se den. Den er jo så liten". Men hun ble faktisk ganske sur og skuffet... Hadde fått piercing i navelen to år før i håp om at jeg aldri skulle tatovere meg.. Eller, avtalen var at jeg aldri skulle tatovere meg om jeg fikk piercing. Så jeg sviktet mamma.. Men tatoveringen ble bare en liten søt greie over bikinilinjen.. Måtte lyge å si at jeg var 18 år, for de er ganske strenge på det i Spania.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

anneliaaland
anneliaaland,
Haha sånne innlegg er så morsomme 😊 Ah, bite negler har vært min avhengighet også. Heldigvis sluttet nå!
nouw.com/anneliaaland
martaalise
martaalise,
jeg og men det var vanskelig :-O
nouw.com/martaalise
Julie
,
Utrolig morsomt innlegg!
martaalise
martaalise,
Silje
,
Du var tidlig ute med å ha sex.
martaalise
martaalise,
Helene
,
Vittig bilde😂 Har også vært avhengig av og rive av neglene når de blir for lange.. dårlig uvane
martaalise
martaalise,
ja det er vanskelig å la være! :-O
nouw.com/martaalise
Line
,
Jeg var også 12!!!
martaalise
martaalise,