Første dag på diett ser slik ut

FROKOST

1 appelsin, 1 egg, 2 kalkunskiver, 1 kalorifattig yoghurt, grønn te, vann

MELLOMMÅLTID

grønn te, 2 kalkunskinke, cherrytomater

LUNCH

cæsarsalat med kylling

MIDDAG

gresk salat og kebab (biff, stekt paprika og løk)

DESSERT

naturell yoghurt, jordbær, 1 ss granola, smoothieis (hjemmelaget)

Mange av dere har etterspurt dietten jeg har begynt på og jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer etterhvert. Skal prøve å snekre sammen ett godt innlegg til i morgen slik at de som vil kan starte på mandag. Men jeg ville gjerne vise dere en typisk dag for meg på diett. Den er tatt utgangspunkt i 17 dagers dietten også former jeg den litt på min måte. Jeg er ikke så streng på noen områder, men på andre ting som feks trening tar jeg det igjen på. Jeg vil heller spise litt mer og trene litt mer enn å gå sulten. Det første døgnet har jeg nå gått ned 800 gram og det er så herlig!

Om dere har noen konkrete spørsmål så spør gjerne i kommentarfeltet! Litt enklere å lage innlegg når jeg vet hva dere lurer på!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Minner litt om lavkarbo 😊 stå på!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Maja
,
Åh jeg digger deg, du gir meg masse inspirasjon! Slenger meg gjerne på fra mandag av 😊 😊
martaalise
martaalise,
Kjempe! Startet du i dag? 😃
nouw.com/martaalise
Beate Nilsen
,
Jeg blir med. Skal kjøpe inn til mandag
martaalise
martaalise,
Martine
,
Hei! Frister veldig mye å hive meg på og gjøre dietten samtidig som deg, er litt lettere når man får inspirasjon fra en annen. Vet ikke om det blir kjedelig for andre lesere, men håper du har muligheten til å oppdatere om hva du spiser i løpet av de 17 dagene? Eventuelt kan du sende det på e-post? Eller ligger det på nett? 😊 Hadde satt stor pris på svar, du er til stor inspirasjon!
martaalise
martaalise,
Hei Martine! Bloggen er oppdatert med alt du trenger å vite. Hva du skal kjøpe inn og ukesmeny. Har du sett? 😊 Jeg begynte på nytt i dag forresten!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Minner ikke så veldig om lavkarbo synest jeg, fordi da kan du verken spise youghurt eller frukt😞 Har virkelig lyst å prøve denne 17dagers dietten din, og er helt enig med deg. Heller trene mere istedenfor å gå sulten det er ikke noe godt, da blir man bare enda mere kjesken. Dere er super flinke💪🏼 jeg lurer veldig på hva man må kjøpe inn, slik at man slepper og gå på butikken for ofte. Er ikke så flink til og unngå fristelser😅
martaalise
martaalise,
Nei, det var en av grunnene til at jeg ikke likte lavkarbo! For jeg elsker smoothie, frukt og yoghurt <3
nouw.com/martaalise
Flink 😃 Heia heia 😃
veronikad.no
martaalise
martaalise,
martineeljostveit
martineeljostveit,
Såg jo utrolig godt ut ❤️ stå på 👍🏼
nouw.com/martineeljostveit
martaalise
martaalise,