Forrige uke sugde k

Da var vi plutselig godt inn i september.. Holy shit! 105 dager til jul regnet jeg ut - siden jeg er så forferdelig god i hoderegning, haha :-) Nå teller jeg ned dagene til jeg skal til Bergen for å besøke mamma og de også er det plutselig halloween også kan jeg begynne å tenke på jul, julepynt, gaver osv. Det er sånn med oss som er <<hekta på jul>>, vi finner en dato hvor det er akseptabelt å begynne med juleting - slik at vi ikke blir tatt for å være saiko :-) Haha!

Men, som jeg nevnte igår; forrige uke sugde kuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var ikke noe kjekt å være uten Audun men jeg skal likevel prøve å være litt positiv i dette innlegget for nå er jeg jo lykkelig over at han er hjemme!

Ukens kjøp: Jeg, med den angsten jeg utvikler når Audun er borte - kjøpte ingenting. Det ble noe mat i løpet av uken så klart. Jeg er ikke helt nub, men jeg var veldig heldig når Audun kom hjem. Jeg fikk en parfyme jeg har ønsket meg en liten stund. Vi så den på flyplassen i Spania og den duftet så godt. Ny favoritt!

Ukens opptur: Hadde INGEN oppturer.. Joda, bloggen 😂❤

Ukens nedtur: Trenger jeg å svare på det????? Hele uken uten Audun var en eneste stor nedtur.. Se hvordan det ser ut når han er borte:

Ukens sang: Jeg så The Stream for aller første gang på fredag og jeg ble så imponert av Maybon! Elsket den sangen. Om dere vil høre må dere finne den på tv2.no..

Ukens hendelse: At Audun kom hjem igjen! Det føltes helt fantastisk. Jeg hentet han i Tønsberg lørdagskveld. Tok litt over 2 timer med kjøring men var sykt herlig.

Ukens kommentar: Sjekk ut "Ukens spørsmål" - innlegget mitt så ser dere et godt utvalg der. HAHA!

Ukens bilde: Dette forferdelige bilde av meg fra torsdag når jeg farget brynene mine! Omg! Ser ut som tidenes heks...

Nå skal jeg ut å løpe en liten halvtime også rett ut å handle til i morgen. Vi skal nemlig ha svigers + tante på besøk i morgen. Gleder meg til å være vertinne! Noe av det kjekkeste jeg vet. Vi blogges om litt

_____________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Litt av en uke😂 Haha! Jeg kjenner noen som allerede er ferdig med julegavene.. Så er vel aldri Fortidlig haha
martaalise
martaalise,
omg :-O Haha! Men jeg liker den førjulstiden hvor vi går å handler i butikkene og det er julepynt overalt <3 en del av julen!
nouw.com/martaalise
Sara
,
Håper denoe uken kommer til å bli bedre, Marta 😊
martaalise
martaalise,