FOR en uke det har vært!

Jeg tror ikke jeg har dratt "uken som gikk"-innlegg så lenge som til onsdag.. Men jeg må virkelig si at jeg er helt utslitt og bortskjemt her hjemme hos mamma. Hadde jeg vært hjemme hadde jeg nok ikke vært så sliten, men siden jeg er her så tillater jeg meg å være det! Haha :-) Ukens punkter har jeg endelig besvart her --->

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ukens kjøp: Elsker denne varme og deilige genserkjolen! Det er min favorittoutfit om høst/vinteren. Genserkjole med lårhøye støvletter! Denne er fra H&M og kostet 299 ,- mener jeg!

Ukens opptur: Forrige uke hadde jeg mange oppturer. Den største var å komme til Bergen og være med mamma og de igjen. Andre fine oppturer var å se Maria igjen, en av mine nærmeste venninner fra studiene i Oslo og overraskelsefesten på lørdag for Tina. De kjekkeste dagene var uten tvil på slutten av uken :-) Også skjønne Chanel da <3 Hun har vært savnet!

Ukens nedtur: Eneste nedturen jeg hadde forrige uke var å stå veldig tidlig opp! Haha! Men det var så verdt det.. Så jeg har egentlig ingen nedturer...

Ukens sang: Denne har jeg hatt dilla på i over en uke! Digger den! Den må dere høre på når dere har tid :-)

Ukens hendelse: Oslo var selvfølgelig ukens hendelse! Det var to fantastiske dager hvor jeg ble kjent med utrolig skjønne og morsomme mennesker + at jeg fikk oppleve noe som absolutt IKKE er hverdagskost! Blir gjerne med på noe sånt igjen!

Ukens kommentar: Fikk mange fine kommentarer etter at Ellos la ut bilde av meg på sine sider på instagram. Fikk ganske mange ny følgere også! Utrolig kjekt! Dessuten sendte noen lesere meg et printscreen av at VG hadde lagt ut kopi av bilde av meg i sine aviser. Ikke noe stor plass men var kjekt å bli nevnt på Min Mote-sider. Liker at dere tipser meg om sånt! Er ikke alt jeg får med meg :-)

Nå skal jeg stelle føttene til Audun og gi han en skikkelig pedikyr mens vi ser en actionfilm. Mamma stelte mine før jeg dro til Oslo så jeg har silkemyke og fine føtter/negler :-) Vi blogges om litt!

_____________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
For en flott uke☺️
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Janne
,
Kjempe kjekt å lese at det går så bra 😊
martaalise
martaalise,
:D klem til deg!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så bra at du har hatt en fin uke 😊 Hørt mye på den sangen selv 😃
martaalise
martaalise,
<3 håper du har det bra!
nouw.com/martaalise