Food Bazaar

Snart en uke i Thailand uten å ha smakt noe særlig på thaimat... Dette måtte vi gjøre noe med selvfølgelig... Så vi dro på noe som heter Food Bazaar. Det var et stor mathall med all slags mat fra østen. Man kunne velge alt fra vårruller, kebab, nudler, ris, kylling, sushi, sjømat og biff - og mye mer!

Vi valgte litt av hvert og alt smakte sykt godt! Det er så latterlig billig her nede.. For to store retter med sjømat i currysaus + ris, biff og grønnsaker med nudler, 10 vårruller, 6 sushibiter og drikke betalte vi 200 kr. Vi sulter ikke, for å si det sånn :-)

Tusen takk for alle tips og råd dere kom med.. Det er helt jævlig å være solbrent og jeg synes så synd på de som må gjennom dette hver sommer. Ren tortur! Har kjøpt aloevera og andre salver dere har rådet meg til. Vi får se hvordan det blir i løpet av dagen. Begynte å føle meg bedre allerede ved middagstid i går. Vi var på luksuskino, spiste middag og var litt på shopping. En hatt til meg og en caps til Audun, for vi skal holde oss langt unna solen fremover. I dag skal vi i Tigerparken og på slangeshow, har noen av dere vært på det? :-) Jeg er litt engstelig, synes ikke en stor tiger er noe å være så nærmt. Så bilder av meg og tiger blir det IKKE på bloggen... Hehe...

HUSK Å MELDE DEG PÅ PÅSKEKONKURRANSEN SOM JEG KJØRER NÅ. DER HAR DU SJANSEN TIL Å VINNE EN GOPRO HERO 4 SILVER. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Henriette
,
Ta alovera-massasje! Fikk vabler på ryggen der nede(var veeldig solbrent), og den massasjen hjalp veldig!
martaalise
martaalise,
Vabler? Hva er det? Vi har tatt aloevera massasje <3 takk for tips 😃
nouw.com/martaalise
helene
,
så sykt billig for all den maten! det hørtes veldig godt ut, ble skikkelig sulten haha, håper du blir bedre i morgen <3
martaalise
martaalise,
Det er het latterlig billig her! Man kan leve på ingenting veldig lenge altså...
nouw.com/martaalise
Trine Gundersen,
Så kjempe godt ut! 😊
www.instagram.com/gundersen1994/
martaalise
martaalise,
:D det var det altså!! Skal tilbake dit før vi drar!!
nouw.com/martaalise