Folk glemmer at jeg var en liten bitch på ungdomskolen

I kveld skal dere få høre mine tanker uten at jeg redigerer eller tar vekk noe. Jeg tenker over de siste dagene.. Ahh... Dramet som har vært her inne på bloggen og på facebook. Forhåpentligvis er det over for denne gang. Det er helt sykt hvor lite motiverende det er med sånn faenskap, samtidig som det gir meg energi og driv til å forsette. Motsier meg selv? Ja. Så jævlig vanskelig å skrive og få dere til å forstå. Håper noen av dere gjør det.. Jeg føler meg litt tilbakestående når jeg ikke gjør meg forstått. Haha. Men for dere som ikke kjenner meg: Hele det faenskapet som snart har vart i en uke er litt sånn typisk Marta-opplegg. Husker når jeg gikk på ungdomsskolen, så var det ofte sånn dritt. "Hun hadde sagt det.." "Hun hadde gjort det...". Det var ikke rom for å gjøre eller si noe feil. Og innrømmet du feilen, så ble du skyteskiven til alle de mest populære jentene, selv om du var en av de selv.

Det som var så deilig når jeg ble litt eldre og kom meg vekk til Oslo var at det aldri var sånn tull igjen. Tror ikke jeg var innblandet i noe drama i det hele tatt, bortsett fra de "gutteproblemene" jeg satt meg i selv, i løpet av de tre årene før jeg møtte Audun. Da var man plutselig voksen og ingen gadd å lage noe piss ut av ingenting. Deilig. Det var derfor det var så rart og litt ukjent å plutselig skulle være innblandet i drama igjen nå med bloggen. Men det er som sagt, litt typisk meg. Å provosere, irritere på meg en eller ti stk, og så når jeg får kritikk eller hets så klikker jeg! Og da er det i gang... Ungdomsskolen all over ♥

Nei, av og til er det like greit å holde kjeft. Og det gjelder forsåvidt meg også. Kanskje ikke svare alle som kommer med stygge ord, faenskap eller som aldri gir seg. Det verste er vel å ikke bli svart og få noen reaksjon. For noen personer gjør de sport i å irritere på seg andre eller såre dem, ikke sant? Nei, jeg blir ofte provosert av ulike bloggere, nyheter og personer på TV selv. Tenker sikkert ofte samme tankene som noen av dere gjør om meg. Så teit, dum, latterlig, irriterende, provoserende etc. Men IKKE faen om jeg tar meg tid til å kommentere om det er noe negativt. Aldri i livet. Men som jeg sa til de jentene som kom med drittslenging på facebook: Jeg trenger all slags lesere, også de negative. ELLER; I hvertfall de negative, for tror det er den største lesergruppen! Haha. Og jo, det er greit og lov å kommentere negativ eller kritisk. Jeg godkjenner det meste.

Nå går jeg egentlig bare å tenker på når neste gang jeg klarer å "rote" meg oppi sånn unødvendig tidsfordriv! Og hva blir det om.. Nå trenger jeg i hvertfall en pause kjenner jeg!

Av og til er det bare deilig å sitte seg ned og skrive hva man tenker og har reflektert over... Man skal ikke undervurdere blogg som terapi altså :-) Nå har vi akkurat tatt boblebad og spise taco. Skikkelig kjærestekveld.

Hva gjør dere i kveld?

Følg hverdagen våres på snapchat: martalise og på instagram: martaalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer