følg meg i 24 timer

Det er sykt lenge siden jeg har hatt et sånn "følg meg hele dagen"-innlegg. Jeg synes det er så gøy å lese om når jeg leser blad, så når jeg startet denne bloggen så hadde jeg sånn time for time-innlegg som dette av og til. Men nå har det gått meg helt forbi og det er nok noen måneder siden sist, så her kommer den! Time for time er fra i går, forresten ;-)

_______________________________________________________________________________

09.30 - Jeg står opp, vasker meg i ansiktet, rer sengen og spiser "frokost". Og med frokost mener jeg et glass med lunkent vann og en halv sitron. Jeg har mensen, så da er ikke matlysten der før rundt midt på dagen. Boring.

10.00 - Jeg setter meg ned å sjekker mail, blogg, instagram og snapchat. Svarer dere søte sjeler som har tatt dere tid til å gi lyd fra dere. Jeg blir så glad!

10.30 - Jeg sitter meg innpå walk in closet-pulten min. Blogger for harde livet i 30 minutter før jeg går over på videoblogg. Jeg har utsatt å filme mange uker nå og nå er det på tide at jeg får unnagjort det jeg har satt som en del av planen for januar. Og ja, jeg vet vi er i februar....

11.00 - Videoblogg med SATC i bakgrunnen på pcen. Elsker å sysle med ting mens jeg har på en serie. Spesielt Friends eller SATC. Ting går så mye fortere da, hehe.

13.00 - Jeg sminker meg og gjør meg klar. Audun vil møte meg i byen.

14.30 - Jeg møter Audun. Han har vært med en kompis i noen timer og nå savnet han meg, hehe :-)

15.00 - Vi går å somler litt frem og tilbake. Jeg spør pent om han vil ta litt antreksbilder av meg, og det vil han selvsagt! Audun altså, stiller alltid opp :-)

15.30 - Jeg sulter ihjel og siden han lokket meg ned til byen med mat, så foreslår jeg at vi går å spiser. Vi finner oss litt tapas og sitter der en god stund.

17.00 - Vi er mette og tilfreds. Neste på planen er å titte litt i butikker. Det er tross alt morsdag på søndag :-) Merker jeg savner mamma...

Glitterbluse HER (adlinks)

18.30 - Det er så kaldt ute at vi trekker inn med en gang! Men til slutt manner vi oss opp til å gå hjem. Vi bor jo 5 minutter fra sentrum, men av og til kunne man ønske at man hadde kjørt ned.

19.00 - Vi har kommet hjem og hoppet i kosebuksen! Jeg lager til morsgave og skriver et fint kort. Gjør det klar for sending til neste dag. Audun går å tar sol, jålebukk, haha :-) Jeg hadde lyst til å være med, men må nødt til å vaske håret og det har jeg nettopp gjort - så jeg droppet det!

20.00 - Jeg blir ferdig med morsdagsgave og sitter meg ned i sofaen. Ahh. Endelig. Den har vært savnet i dag. Jeg tar selvfølgelig på SATC.

20.30 - Etter én episode med SATC tar jeg frem pcen for å blogge litt. Jeg har en del innlegg å skrive. Jeg vil nemlig trappe opp med innlegg her inne.

21.30 - Jeg koser meg med blogging og SATC, men innser at Audun snart vil se The Wire.. Vi skal starte på sesong 2 og jeg gleder meg faktisk! Likte den ikke helt i begynnelsen. Synes den var treg. Men nå er jeg glad for at vi startet på den. Begynner å bli sulten også forresten...

22.00 - Vi tar på The Wire og jeg skjærer opp noen appelsiner. Elsker appelsinene nå! Jeg skulle ha treningsfri idag, men har så gangsperr etter gårsdagen på gymmet at jeg må strekke ut litt. En liten yogaøkt på sofaen er deilig!

00.00 - Jeg kunne ønske jeg hadde noe morsomt å skrive at vi gjorde men vi så The Wire helt til vi gikk å la oss. Vi pusset tennene, renset huden og la oss på puten. Ahh.. Verdens deiligste seng! Natta....

I dag er min kjære i Risør. Han blir intervjuet av avisen :-) Jeg skal linke til dere når det kommer ut :-) Vi har vært oppe sykt tidlig i dag.. Så jeg er trøtt som bare det.. Men, forresten, synes dere slike innlegg er gøy? :-) Og hva gjør dere denne torsdagen?

_____________________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hanne
,
arendal er.en.flott.by
martaalise
martaalise,