fløyel til fest

- outfit of the day -

God morgen mine venner! Hva står på planen deres i dag? Er dere klare for helg? Jeg skal få opp juletreet sammen med Audun og trene litt yoga. Jeg hadde pause i går og det føltes veldig godt! Var så sliten når jeg kom hjem. Juleshopping tar på altså! Etter det slappet vi litt av før jeg gikk i gang med Enchiladas! Vil dere ha oppskrift?

Her er forresten bildene vi tok i går. Jeg er alt for dårlig til å ta outfit-bilder men jeg prøver å få til én-to i uken :-) Det er tross alt ikke en moteblogg, selv om jeg er innom det temaet av og til! Slik som nå, haha :-) Denne fløyelsdressen fikk jeg for noen dager siden og jeg har blitt så glad i den! Fløyel må være den fineste trenden om vinteren. Har aldri gitt trenden særlig oppmerksomhet, men når jeg så denne dressjakken og dressbuksen i fløyel, så måtte jeg bare klikke den hjem!

Nå er settet på 30 % hos Ellos. Fløyelsjakken finner du HER

og fløyelsbuksen finner du HER

.

I tillegg til denne dressen fikk jeg verdens fineste partyveske! Støvlettene er også en favoritt men de har dere sett før. Trodde aldri jeg skulle finne støvletter som er gode å gå med time etter time. Vanligvis liker jeg å shoppe i lave sko, men disse gjør det mulig for meg å være ekstra fin :-) men tilbake til vesken! Var den ikke fin? Den er mye mer glitrende og gull enn på bildet og det passer så godt nå som vi nærmer oss nyttårsaften og julefester!

Vesken finner dere HER og støvlettene finner dere HER. (adlinks)

Hva synes dere om antrekket? Jeg er en skikkelig kjole-jente, men jeg synes det er kjekt å kunne variere litt, og når man finnet er så fint antrekk så er det verdt å bytte ut kjolen av og til. Jeg elsker fløyel! Minner meg om et sett mamma hadde når jeg var liten. Det brukte hun i juletider og det var så mykt og fint.

________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg legge vekk, spise frokost og være med Audun! Vi blogges om litt ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

E & R,
Gud vad fint,och tack så sjukt mycket för att du läste vår blogg!!
emmaronjas.for.me
martaalise
martaalise,
Kan dere slutte å kommentere? Jeg har IKKE vært innom deres blogg!
nouw.com/martaalise
Martine
,
De kommenterer hele tiden slik, innepå min blogg også. Sykt irritetende. Blogg horer kalles det. Skrev ikke du et innlegg om de, Marta?
Tina
,
Hvilken str har du i buksene? Disse måå jeg ha:):) håper på svar!!
martaalise
martaalise,
Hei Tina! De er i 44 <3 😊
nouw.com/martaalise
Silje
,
Bestilt allerede! Skoene hadde jeg fra før av. Knall gode. De beste jeg har hatt og passer til alt av antrekk. Klemmer fra sør
Heidi
,
Slay!!!!!
Helene
,
Wow så utrolig fint! Du kledde det virkelig godt! Smashing😘