Flere som er gira?

Jeg sitter her og drømmer som dere kanskje skjønner.. Og selv om jeg vet at det bare er litt over en mnd til sommer, så føler jeg at det er så lenge.. Jeg vet ikke om det blir noe tur på oss, men jeg håper det blir en fin sommer på Sørlandet hvor vi kan gå lange turer, bli brun, ta en øl på brygga og hoppe masse, masse i trapper.

Det er ikke ofte jeg legger ut inspo-bilder men jeg måtte bare dele disse. Jeg sitter ofte på Pinterest her i retten å bare blar etter sommerbilder som dette. De får meg i godt humør, selv om det kommer en liten bitterhet som vokser i meg også.. Haha :-)

Takk for at stor respons på innlegget mitt om rettssaken. Det er så mye mer jeg egentlig vil fortelle dere. Jeg har nevnt at vi har fått litt trusler før og det har smått startet litt igjen, bare at nå er det ikke så mye via tlf og sosiale medier. Nå er det mer oppmøte og det er sykt ekkelt. Jeg føler jeg bare gjør vondt verre av å skrive det her. Men det er vanskelig å la være når det er en del av vår virkelighet. Kunne ønske jeg kunne gå i detaljer. Jaja. Jeg sitter i rettssaken nå og kunne ønske jeg kunne skrike ut ting som skjer i kulissene.. 

Hva er deres plan i dag? Vi skal bare komme oss gjennom dagen, gå tur med Chanel også komme oss av gårde til Arendal. GLEDE!

Marta Alise

Liker