Flashback friday

Dette innlegget skulle jeg egentlig legge ut i går men av en eller annen grunn så ble det ikke. Hadde stilt klokkeslett på innlegget å alt.. Men men, jeg har gjort litt om på det men det er så og si likt.

Jeg har lenge ønsket å få en ny "spalte" innpå bloggen og nå som mamma har samlet SÅ mange bilder fra barndommen i en minnepinne så kan jeg dele litt av og til. Her har jeg funnet noen bilder fra mine første år i Spania. Jeg var SÅ glad i tåteflasken.. Så glad i den at jeg fikk den helt til jeg gikk på ungdomsskolen.. Omg! Haha. Kunne sikkert få det nå også. Men jeg ba aldri om det. Det var mamma som kom inn med den når jeg var skikkelig skikkelig syk og det var kanskje en gang i året. Av en eller annen grunn så fikk jeg en trøst av den og det var så godt å sutte på den..

Den vinrøde sofaen hadde vi skikkelig lenge og på den tiden elsker jeg den. Den var så myk og god. Ikke så mye å se på da, men den hadde sine glansdager..

_______________________________________________________________________________________________________

Nå har Audun kommet hjem og jeg er endelig trygg igjen! Jeg hater jo å være alene.. I dag skal vi lage pizza og ha onkelbarne og svigers på besøk! Hva er deres planer denne lørdagen?


Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Skal besøke ei vennine, spise boe god mat og bare slappe av 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig søt <3
martaalise
martaalise,